Omtale
Føj til favoritter Del Send
Udstilling | 06/09/18

Udstilling

  • Foto: Ikke oplyst Lagt på af bruger:
Brugeromtale
Oprettet af: Butik for Borddækning 6. sep 2018
Senest redigeret af Butik for Borddækning 6. sep 2018

10 År´s Jubilæum i Butik for Borddækning

Fredag d. 7. september kl. 16 -

Udstillings sidste dag er lørdag d. 29. september 2018.

Butik for Borddækning har inviteret de tidligere medlemmer af butikken: Bente Hansen, Charlotte Buchardi, Charlotte Serup, Elisabeth Lau Kiefer, Lis Biggas, Lise Damsager og Mette Marie Ørsted, til at deltage i denne udstilling.

På udstillingen vises bordopdækninger med produkter fra alle butikkens medlemmer igennem 10 år, hvor i alt 14 designere og kunsthåndværkere har været tilknyttet butikken i kortere eller længere tid.

For 20 år siden åbnede Kirstine Kejser Jenbo Butik for Borddækning med værkstedsproduktion og butik på samme sted. I år er det 10 års Jubilæumsår for Butik for Borddækning, som den ser ud i dag, som butiksfællesskab og galleri.

Butik for Borddækning har i løbet af de sidste 10 år vist 53 oplevelsesrige og skelsættende udstillinger, med gæsteudstillere fra både ind- og udlandet, samt nytænkende udstillinger med vores egne medlemmer, foruden sjove og fantasifulde påske- og juleudstillinger hvert år.

Jubilæumsudstillingen bliver den sidste udstilling i Butik for Borddækning, da butikken ophører d. 1. oktober 2108. Mere information følger inden vi lukker.

Vi håber at I vil være med til at gøre denne aften festlig og glæder os til at se jer,

Med venlig hilsen

Butik for Borddækning,

Ane-Katrine von Bülow, Anne Fabricius Møller, Kathrine Kjeldsen Hansen, Kirstine Kejser Jenbo, Metha Stuart Wallace, Pia Baastrup og Tora Urup

 

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort