Omtale
Føj til favoritter Del Send
Udstilling | 24/10/12

Tilbage til landskabet

Tidspunkt

Ny Carlsberg Vej 68

Ny Carlsberg Vej 68
1760 København V
 

 

Mads Gamdrup har for tiden en stor udstilling i Kunsthallen Brandts i Odense, men med åbning fredag viser han også nye arbejder i København.

...

Det var med billeder af storslåede nattelandskaber, Mads Gamdrup skaffede sig anerkendelse, men siden forlod han landskaberne; måske fordi han ikke var ene om dem. I stedet bevægede han sig ud i grænselandet for fotografiet og hen til et sted, hvor billederne begyndte at ligne nonfigurative malerier.

En mellemstation var nogle monokrome fotografier, hvor Mads Gamdrup bibeholdt en motivisk forankring. Det var billeder, der viste fugle og sommerfugle i ofte meget sarte nuancer. Siden kom så striber af farve eller cirkler i farve - eller mere eller mindre diffuse farvetåger, der alle har den egenskab, at de forvirrer øjet.

Nu er Mads Gamdrup tilsyneladende tilbage i landskabet men fra en ny syns- og angrebsvinkel. I indbydelsen til udstillingen anvendes begrebet »erfaret landskab«, der tilsyneladende dækker over, at det reelle landskab opløses til ren abstraktion.

Hvem: Mads Gamdrup.
Hvor: Galleri Nils Stærk, Ny Carlsbergvej 68.
Hvornår: Tirsdage-fredage 12-17, lørdage 12-15. Til 15. december.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register