Omtale
Føj til favoritter Del Send
Udstilling | 25/01/13

Thorgej Steen Hansen: Spot On, Nailed, Staged & Standing // Martin Thelander: Stående kvinde

Brugeromtale
Oprettet af: Julie Damgaard Nielsen 25. jan 2013

Galleri Lars Olsen er glad for at kunne præsentere to solo-ustillinger med henholdsvis danske Thorgej Steen Hansen og svenske Martin Thelander.

På udstillingen ’Spot On, Nailed, Staged and Standing’ fortsætter Thorgej Steen Hansen sin undersøgelse af et abstrakt-reduktivt genstandsfelt. Med udgangspunkt i pladecovers fra egen samling med konkret-abstrakte motiver af kunstnere som Sol LeWitt, Bauhaus-professor Josef Albers og danske Poul Gernes skaber Steen Hansen et vibrerende totalarrangement, der fylder gallerirummet som et gigantisk lydbillede.

I forlængelse af ferniseringen, kl. 17-20, har Thorgej Steen Hansen inviteret to københavnske bands – O.D. Dödsprinsen og Raw Material – samt reggae-DJ’en Ronald Reggae til at optræde på en til udstillingen konstrueret scene. Bands og DJ spiller fra kl. 20-23.

På udstillingen 'Stående kvinde' undersøger Martin Thelander i en række tekstbaserede værker kvindens rolle og status både i et historisk og nutidigt perspektiv. Med udgangspunkt i den danske valgkamp, 2011, der førte til udnævnelsen af Helle Thorning-Schmidt som Danmarks første kvindelige statsminister, opridser Thelander feminismens historie og fremhæver en række danske kvindeskikkelser indenfor såvel kunst og kultur som politik og samfunds-forhold, der indtager en central position indenfor deres respektive felt.

Udstillingerne er åbne 2. februar - 2. marts, 2013 i galleriets åbningstid ons-lør 12-17.

 

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register