Føj til favoritter Del Send
Udstilling | 01/11/12

Tegneren Jakob Martin Strid udstiller for første gang

  • Foto: PR: Storm P. Museet Foto: PR: Storm P. Museet
Storm P. Museet ved Frederiksberg Runddel udstiller som det første museum tegninger fra Jakob Martin Strids hånd. Med udstillingen af den danske tegner får publikum en chance for at se mere end 300 forskellige værker, hvoraf mange ikke tidligere har optrådt i aviser og bøger.

...
De mange værker giver et særligt indblik i, hvordan Jakob Martin Strid skaber sine tegninger fra skitse til færdig tegning, lover museet. Den prisvindende tegner har blandt andet vundet Kulturministeriets Illustratorpris og senest Kronprinsparrets Kulturpris for sine tegninger, der er inspireret af alt fra Tintin-tegneren Hergé til Gummi-Tarzans far, forfatteren Ole Lund Kirkegaard.

Jakob Martin Strid er blandt andet kendt for sine striber i Dagbladet Politiken og for en række børnebøger. Særligt børnene får en mulighed for at komme tættere på Jakob Martin Strids univers, da museet har bygget en kopi af den kæmpepære, der spiller en hovedrolle i børnebogen "Den utrolige historie om den kæmpestore pære", der er tegnerens seneste bog.

Hvad: Storm P. Museet udstiller tegninger af Jakob Martin Strid
Hvor: Storm P. Museet, Frederiksberg Runddel, Frederiksberg 2000
Hvornår: Fra 2. november 2012 til 28. april 2013