Omtale
Føj til favoritter Del Send
Udstilling | 22/04/18

Tegn naturen

Tidspunkt

Geologisk Museum

Øster Voldgade 5-7
1350 København K

Åbningstider

Tir-søn: 10.00-17.00
Mandag: lukket

Kontakt

35 32 22 22
 

Type

Øvrige museer

 

  • Foto: Ikke oplyst Lagt på af bruger:

Statens Naturhistoriske Museum

Brugeromtale
Oprettet af: Chr. Vandborg 22. apr 2018
Senest redigeret af Chr. Vandborg 27. jun 2018

Er du vild med at tegne, og vil du gerne blive bedre? Er du vild med dyr og naturen omkring os? Så kom med til ’Tegn naturen’-workshop på Statens Naturhistoriske Museum.

På tegneworkshoppen får du masser af hjælp, idéer og gode råd til naturhistorisk tegning af en professionel, erfaren illustrator og/eller kunstner. Du hører om, hvordan det er at arbejde som illustrator, og du får undervisning i et emne inden for tegning. Tag en eller to af dine egne tegninger med hjemmefra til workshoppen, så gennemgår vi dem sammen, og lærer hvad det næste skridt er for at blive en bedre tegner.

Workshoppen er for børn og unge i alderen 10-16 år, som kan lide at tegne og gerne vil være bedre og/eller som kan lide naturen og dens detaljer.

TEGN DETALJER: DYR & PLANTER
------------------------------------------------------------
At tegne er at se – og der er detaljer nok at se på i naturen! På denne tegneworkshop går vi tæt på naturen og lærer at observere detaljer i planter og dyr. Vi skal lære at tegne selv de små detaljer helt nøjagtigt, og lære at komme fra detaljerne til hele blomsten eller hele dyret. Illustrator Kirsten Tind giver gode råd til teknikker og metoder og giver feedback på dine tegninger undervejs i workshoppen.

Mange mennesker har set Kirsten Tinds smukke og detaljerede tegninger af planter og dyr i de mange håndbøger, plakater, børnebøger og postkort, som Kirsten har skabt gennem årene. Kirsten Tind har både erfaring med helt præcise videnskabelige tegninger af bær og blomster men også med illustrationer til børnebøger – bl.a. om drengen Søren Snus og om tudsen Tad.

PRAKTISK INFORMATION
------------------------------------------------------------
En workshop varer 1 time, og afholdes på Geologisk Museum, kl. 12:30, 13:45 og 15:00.

Entré: Når der er betalt entré til museet eller fremvist årskort, koster det 50 kr. at deltage i tegneworkshoppen. Materialer er inkluderet i prisen.

Billet: Billet til tegneworkshoppen skal købes forud og vises ved fremmøde.

Køb din billet på Billetto.dk via dette link: https://billetto.dk/da/e/tegn-naturen-pa-statens-naturhistoriske-museum-...

Find flere praktiske informationer vores hjemmeside: http://snm.ku.dk/kalender/2018/tegn-naturen/tegn-naturen2209/

Tema og tegner vil blive annonceret løbende.

 

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register