Omtale
Føj til favoritter Del Send
Udstilling | 22/04/18

Tegn naturen

Tidspunkt

Geologisk Museum

Øster Voldgade 5-7
1350 København K

Åbningstider

Tir-søn: 10.00-17.00
Mandag: lukket

Kontakt

35 32 22 22
 

Type

Øvrige museer

 

  • Foto: Ikke oplyst Lagt på af bruger:

Statens Naturhistoriske Museum

Brugeromtale
Oprettet af: Chr. Vandborg 22. apr 2018

Er du vild med at tegne, og vil du gerne blive bedre? Er du vild med dyr og naturen omkring os? Så kom med til ’Tegn naturen’-workshop på Statens Naturhistoriske Museum.

På tegneworkshoppen får du masser af hjælp, idéer og gode råd til naturhistorisk tegning af en professionel, erfaren illustrator og/eller kunstner. Du hører om, hvordan det er at arbejde som illustrator, og du får undervisning i et emne inden for tegning. Tag en eller to af dine egne tegninger med hjemmefra til workshoppen, så gennemgår vi dem sammen, og lærer hvad det næste skridt er for at blive en bedre tegner.

Workshoppen er for børn og unge i alderen 10-16 år, som kan lide at tegne og gerne vil være bedre og/eller som kan lide naturen og dens detaljer.

TEGN DYR MED UDTRYK
------------------------------------------------------------
Til denne workshop skal vi lære, hvordan man giver dyrene udtryk og personlighed – om de skal være søde, farlige, triste eller nuttede – det bestemmer du! Illustrator Claus Rye Schierbeck viser eksempler på teknikkerne, guider jer gennem tegneprocessen og giver feedback på jeres egne tegninger.

Claus Rye Schierbeck er tegner og bogillustrator. Claus er blandt andet kendt for illustrationerne til Josefine Ottesens serie om ’Hullerikkerne’ og grafikken til børnekrimien ’Splatkanin’. Han er desuden kendt for en række fagbøger til både voksne og børn – blandt andet serien om ’Vild med Viden’.

PRAKTISK INFORMATION
------------------------------------------------------------
En workshop varer 1 time, og afholdes på Geologisk Museum, kl. 12:30, 13:45 og 15:00.

Entré: Når der er betalt entré til museet eller fremvist årskort, koster det 50 kr. at deltage i tegneworkshoppen. Materialer er inkluderet i prisen.

Billet: Billet til tegneworkshoppen skal købes forud og vises ved fremmøde.

Køb din billet på Billetto.dk via dette link: https://billetto.dk/e/naturhistorisk-tegneworkshop-pa-statens-naturhisto...

Find flere praktiske informationer og læs mere om programmet for workshoppen på vores hjemmeside: http://snm.ku.dk/kalender/2018/tegn-naturen/tegn-naturen1606/

 

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort