Omtale
Føj til favoritter Del Send
Udstilling | 15/10/07

Teatermuseet i Hofteatret

  • teatermuseet Foto: Bjarke Ørstedteatermuseet Foto: Bjarke Ørsted
Teatermuseet beskriver teater- og kulturhistorien i Danmark fra det 18.-21. århundrede. Publikum har mulighed for at færdes over hele teatret. Det lille museum er smukt placeret i Christian VII's Hofteater fra 1767 ved Christiansborg Ridebane.
Museet er genåbnet efter en gennemgribende renovering, og det med udvidet café, større boglade og i det hele taget en mere imødekommende form, som tager hensyn til Eigtveds gamle bygning.

Om museet
Det lille museum er en af byens oversete perler, og ligger smukt placeret i Christian VII's Hofteater fra 1767, som ligger oven over De Kongelige Stalde på Christiansborg Slot, lige ved Christiansborg Ridebane.

Her beskrives dansk teater- og kulturhistorie fra 1700-tallet til idag gennem tegninger, malerier, fotos og kostumer. Der er fri adgang til hele teatret i forbindelse med besøg på udstillingen, så du kan både lege regent fra kongelogen og Hamlet fra scenen.

Der er lejlighedsvis koncerter, skiftende udstillinger og andre kulturelle arrangementer i Hofteatret.

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.