Omtale
Føj til favoritter Del Send
Udstilling | 07/02/13

‘SUPERNUL - en fotografisk nedtur i surround sound’

Tidspunkt

galleri Kontraframe

flæsketorvet 77
1711 København V

Åbningstider

10-15

Kontakt

33251002
 

 

  • Foto:  Aske Rif Torbensen Foto: Aske Rif Torbensen
På Galleri Kontraframe er der med stærke billeder fra fotografen Aske Rif Torbensen og dertilhørende nervepirrende musik fra bandet Intelligent Pushing lagt op til en kunstoplevelse, der ikke forlader dig lige med det samme.

...

Galleri Kontraframe kan fra d. 22. februar præsentere en fotoudstilling af fotografen Aske Rif Torbensen, der næsten med sikkerhed vil sætte en eller anden følelse i gang hos dig. Muligvis væmmelse.

Udstillingen ‘SUPERNUL - en fotografisk nedtur i surround sound’ består af en serie af fotos, der gennem sit motiv og med underlægningsmusik illustrerer afmagt og desperation.

Underlægningsmusikken, der er fra bandet Intelligent Pushing, skaber en passende dunkel og nervepirrende lydside i 3D surround sound. Tilsammen skaber værkerne og lydsiden en totaloplevelse, der ikke nødvendigvis er behagelig.

Aske Rif Torbensen har de seneste to år arbejdet tæt sammen med Intelligent Pushing om at skabe 9 fotografier, der illustrerer 9 sange på bandets seneste album ‘Starten på Slutningen’. Fotografierne forsøger gennem deres motiv at skildre bl.a. forfald og nedtur.

På udstillingen akkompagneres hvert fotografi af et sæt høretelefoner, der afspiller det musiknummer, der har været dets inspiration. Oplevelsen af at stå med høretelefoner på foran de enkelte fotografier, skal give beskueren en følelse af at være i fysisk forbindelse med værket.

Hvad: ‘SUPERNUL - en fotografisk nedtur i surround sound’
Hvor: Galleri Kontraframe, Flæsketorvet 77-79, 1711 København V
Hvornår: Fredag den 22. februar - fredag den 5. april 2013,
fernisering fredag den 22. februar kl. 17, derefter åbent mandag-fredag kl. 10-16 og lørdag kl. 12-16.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register