Omtale
Føj til favoritter Del Send
Udstilling | 21/09/18

SIMON BANG soloudstilling DEN GYLDNE BY

  • Foto: Ikke oplyst Lagt på af bruger:
  • Foto: Ikke oplyst Lagt på af bruger:
  12  

SIMON BANG soloudstilling DEN GYLDNE BY

Brugeromtale
Oprettet af: Nana Bastrup 21. sep 2018

Kunstmix byder velkommen til fernisering på soloudstillingen DEN GYLDNE BY med malerier af Simon Bang torsdag d. 4. oktober 2018 kl. 17 – 20.

DEN GYLDNE BY er titlen på udstillingen. Byen er København - en by med detaljer, former, historier og stemning. Simon Bang er en byvandrer, en iagttager, men registrerer ikke kun sine omgivelser. Motiver fra sin bopæl på Østerbro og steder som Langelinie, Rådhuspladsen og Vesterport tillægges i maleriet en ny dimension – en anden virkelighed. Ved bevidste og kontrollerede farvevalg og kompositioner, frisætter Simon Bang i sine malerier forskellige associationer og fortællinger, hvor arkitektoniske elementer i byscenen be – eller nedtones af lyset og mørket. Udstillingen med sine bymotiver kan ses som en øjenåbner for beskueren, hvor steder, man måske passerer til daglig uden egentlig helt at fornemme og lægge mærke til, bliver gjort nærværende. I filmiske smalle formater vises udvalgte steder og øjeblikke, hvor en stemning af længsel og stille drama udspiller sig.

I forbindelse med udstillingen DEN GYLDNE BY udgives et rigt illustreret katalog med tekster af Torben Sangild og af kunstneren selv.

Udstillingen kan besøges i åbningstiderne:
d. 5.10 kl. 15-18, d. 6.10/7.10 kl. 13-16 og tirsdage og torsdage kl. 15 - 18.
Man kan også træffe aftale om besøg i galleriet med kunstner Simon Bang (40683256) og med Galleri kunstmix (93979764)

www.kunstmix.dk

 

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort