Omtale
Føj til favoritter Del Send
Udstilling | 13/10/17

Sæbeboblefestival på Experimentarium

Tidspunkt

Experimentarium

Tuborg Havnevej 7
2900 Hellerup

Åbningstider

Man-ons 09:30 - 17:00
tors: Torsdag 09:30 - 20:00
fre: 09:30 - 17:00
Lør-søn 10.00 - 17.00

I alle skoleferier åbent til kl. 18 man, tirs, ons, fre, lør og søn.

Kontakt

39 27 33 33
 

Type

Oplevelsesmuseer

 

  • Foto: Ikke oplyst Lagt på af bruger:
  • Foto: Ikke oplyst Lagt på af bruger:
  • Foto: Ikke oplyst Lagt på af bruger:

Sæbeboblefestival på Experimentarium

Brugeromtale
Oprettet af: Christian Yssing 13. okt 2017

Den 4.-12. november bobler Experimentarium fuldstændigt over, når sæbeboble-guruen Tom Noddy (USA) står i spidsen for Experimentariums store sæbeboblefestival.

Enorme bobler, bittesmå bobler, bobler inden i bobler, firkantede bobler, bobler, der kan opleves indefra, frosne bobler og eksplosive bobler. Sæbebobler er uimodståeligt sjove!

Sæbeboblefestival på Experimentarium er en klassiker og nu danner det totalt-renoverede og dobbelt så store, nye Experimentarium ramme om festivallen, der finder sted den 4.-12. november 2017.

Sæbeboblelegenden Tom Noddy
Ingen har nogensinde blæst en grim sæbeboble, men den amerikanske sæbeboble-legende Tom Noddy kan nu noget helt særligt, når han puster liv i sit sæbeboblevand. Tom Noddy blæser bobler med en elegance, der får det til at krible i én for at prøve selv.

Tom Noddys ’Bubble Magic Show’ kan opleves flere gange dagligt under sæbeboblefestivallen (dog kun en forestilling mandag 6. november).

Fænomenalt sæbebobleshow
Hvem drømmer ikke om at blæse en gigantisk sæbeboble, der også kan eksplodere? I Experimentariums helt nye Sæbebobleshow tager vi dig med ud i sæbeboblernes fascinerende ekstremer. Boblerne bliver større og større og antager de særeste former og farver.

Sæbebobleshowet kan opleves flere gange dagligt under sæbeboblefestivallen.

Experimentarium bobler helt over
Oplev en kæmpeboble indefra og lav sæbebobler sammen i to sæbeboble-områder. I får masser af muligheder for at lave bobler med et væld af sæbeboblegrej.

Bliv introduceret til sæbeboblernes overraskende videnskab og eksperimentér med sæbeboblernes farver, former og holdbarhed i små pop-up-workshops.

Hver dag ved lukketid samles vi under den flotte, kobberbeklædte Helix-trappe, hvor vi siger et boblende farvel, mens luften fyldes med tusindvis af smukke sæbebobler. Måske lykkes det at blæse verdens største sæbeboble?

 

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register