Omtale
Føj til favoritter Del Send
Udstilling | 15/10/07

Rundetaarn - Koncert- og udstillingssal

Rundetaarn - Koncert- og udstillingssal

Købmagergade 52 A
1150 København K

Åbningstider

Fra 1/9 - 31/5: Hverdage(incl. lørdag)kl. 10-17, søndage kl. 12-17.Fra 1/6 - 31/8: Hverdage(incl. lørdag) kl. 10-20, søndage kl. 12-20. Medio oktober til medio marts tirsdag og onsdag tillige 19-22

Kontakt

33 73 03 73
 

Type

Udstillingsbygninger

 

 

 

I tårnets bibliotekssal er der skiftende udstillinger. Der afholdes også jævnligt koncerter. Det er for det meste mindre ensembler eller duoer som cello og klaver, eller blokfløjte og cembalo. Hvert år afholdes en guitarfestival.
Et godt stykke oppe ad den snoede gang i det gamle tårn, ligger bibliotekssalen, der bliver brugt til skiftende udstillinger. Der afholdes jævnligt koncerter, og det er forståeligt, da akustikken er fortrinlig til akustisk musik.

Det er for det meste mindre ensembler eller duoer som cello og klaver, eller blokfløjte og cembalo. Der er en hel del guitarmusik i tårnet, især da der hvert år afholdes en guitarfestival, men der er toner fra den spanske guitartradition hele året rundt. Også jødisk og sydamerikansk folkemusik finder af og til vej op i det lyse trælokale, der ligger oven på selve kirkeskibet. De fleste koncerter finder sted om aftenen, men ind imellem er det også muligt at gå til koncert ved frokosttid. De skiftende udstillinger fungerer som kulisse, og på den måde flytter scenen sig i rummet. Efter at tårnet anskaffede sig et Steinway flygel, er der kommet flere koncerter med klavermusik.

Udstillingsarealet byder på mange gode udstillinger, og når man endelig er til udstilling, bør man ikke snyde sig selv for en tur helt op i Rundetaarn for at se byen lidt fra oven.

Carsten Andersen
.

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.