Omtale
Føj til favoritter Del Send
Udstilling | 17/09/10

Rumkammerat

  • Rumkammerat Foto: PR-Foto: </br> Fra venstre: Robert Fournais, Mimi Larsson, Lene Hansen, Rasmus Svarre, Rune K. Drewsen og Anders Hermansen.Rumkammerat Foto: PR-Foto:
    Fra venstre: Robert Fournais, Mimi Larsson, Lene Hansen, Rasmus Svarre, Rune K. Drewsen og Anders Hermansen.
Rumkammerat byder på kunst, kreative indspark og byrumsaktiviteter i øjenhøjde. Her sker noget for alle aldersgrupper og kunsten er til at betale. I rumkammerats galleri er der løbende udstillinger, hvor der er plads til det skæve.

Her møder man ung kunst fra både ind- og udland, etablerede navne og eksperimenterende undergrund. Man også altid finde små publikationer, gadgets fra street art-scenen, smykker og porcelæn med kant og selvfølgelig billeder fra forskellige fotografer, tegnere og malere.

Bag rumkammerat står et hold vidt forskellige kreative folk der spænder vidt både i deres valg af medier og udtryk. Rumkammeraterne arbejder hver især selvstændigt i lokalerne på Nansensgade,
som også fungerer som kreativt kontor, hvor der bliver udvekslet ideer og lavet anderledes projekter
- også i samarbejde med kunstnere udefra.

Rumkammeraterne arbejder ofte i og med det urbane rum, hvor der bliver sat fokus på interaktion og anderledes brug af i byen. Rumkammerat arbejder også lokalt for at få mere kunst ud i gaderne, bl.a. bliver der malet på murene i westend, hvor kunstnere med forskellige udtryk og stilarter folder sig ud.

Læs mere på www.rumkammeraterne.dk
Brugeromtale
Oprettet af: Rumkammerat 17. sep 2010

Fernis, kunst, unika, design, print, werabels, fis og ballade.

 

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.