Omtale
Føj til favoritter Del Send
Udstilling | 24/10/12

Rejsen ind i sindet

Tidspunkt

Martin Asbæk Gallery

Bredgade 23
1260 København K

Åbningstider

Tirsdag - fredag kl 11-18
lørdag kl 11-16
Mandag lukket

Kontakt

+4533154045
 

 

Tine Søndergaard, der fra fredag udstiller hos Martin Asbæk i Bredgade, har ofte arbejdet med personer og genstande, hvor det er, som om tiden står stille.

...

Det kan være kvinder i gamle dages hovedbeklædning, det kan være hammershøiagtige stuer, hvor lyset er som frosset, eller det kan - sammen med makkeren Nicolai Howalth - være jagtscener, der ved første øjekast ser tilforladelige ud, men som alligevel er konstrueret på en finurlig måde - samtidig med at billederne føjer nye synsvinkler til et klassisk motiv i billedkunsten; nemlig jægere i et landskab.

På sin vis står tiden også stille - og smerten er til at tage at føle på - i en af Trine Søndergaards tidlige, flere gange prisbelønnede billedserie, »Now that you are mine«, der består af fotografier af narkoprostituerede i Skelbækgade.

Siden er det, som om Trine Søndergaard i sine billeder har bevæget sig fra beskrivelsen af en - barsk - ydre virkelighed til en - meditativ - indre virkelighed, hvor en stor tvivlende ro sænker sig over motivet.

Hvem: Trine Søndergaard.
Hvor: Martin Asbæk Gallery, Bredgade 23.
Hvornår: Tirsdage-fredage 11-16, lørdage 11-16. Til 24. november.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register