Omtale
Føj til favoritter Del Send
Udstilling | 15/11/07

Post & Tele Museum

Post & Tele Museum

Købmagergade 37
1150 København K

Åbningstider

Lukket

Kontakt

33 41 09 00
 

Diverse

Lukket

Type

Øvrige museer

 

 

 

  • Foto: PR Foto: Ikke oplystFoto: PR
OBS! Post & Tele Museum på Købmagergade er lukket. Museet flytter til Øster Allé på Østerbro.

Hovedvægten ligger på tidligere tiders løsninger med heste, morse, sejl- og dampskibe, tog og fly. Der udstilles også brevkasser, uniformer, telefoner, telegrafmaskiner og radioudstyr. Historien fortælles på fire etager.

Brokker ungerne sig over, at jeres internetforbindelse er for langsom? Så tag dem med på Post og Tele Museet og lad dem få et indblik i gamle dages kommunikationsveje: det vil sige, dengang I selv voksede op og sendte breve med posten og ringede fra telefonbokse med drejeskiver.

Er farfar god til at fortælle om mekanik, er her rig mulighed for at få sig en på opleveren. Stort set alle de former for transportmidler, som har været brugt til at fragte breve og telegrammer gennem de seneste 375 år er repræsenteret. Og så er der alle de tekniske vidundere, som gennem tiden har gjort det muligt for folk at kommunikere på afstand: morse, radioer og telefoner.

Mens en del af den permanente udstilling er relativt nørdet, udmærker museet sig til gengæld ved at have et værksted der er åbent udvalgte weekender samt i skolernes ferier. Se aktuelt program for udstillinger og aktiviteter i børneværkstedet på museets hjemmeside.

Husk at kaste et blik ud ad vinduet, når elevatoren er på 4. sal. Der kommer I helt tæt på den flotte skulptur af de græske guders postbud Merkur, som er på vej hen over byens tage.

Læs mere om Post og Telemuseums tilbud til børn AOKs guide til 5 lærerige museer for børn.

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Det mener brugerne..

 

Det koster nu min. 150 kr at lave to ark frimærker

Post og Telemuseet har altid stået øverst på listen over de attraktioner, vores børn ville besøge i København. De kunne gå gratis i legelandet og lave et ark frimærker - det var fantastisk. Mens de stadig kan lege gratis (og det er derfor, vi giver 2 stjerner), koster det nu min. 75 kr. pr. barn at lave et ark frimærker! For at komme til frimærkelokalet skal man nemlig betale 50 kr for at gå igennem udstillingen, som ikke er gearet til børn. Det koster derefter 25 kr at lave et ark frimærker. Og hvis mor eller far skal eskortere sit barn, skal forældren også betale de 50 kr for udstillingen. I alt 200 kr for at 2 børn kan lave et ark frimærker hver med en voksen til stede.

Jeg har intet imod at betale 25 kr for at lave et ark frimærker, men at tvinge os til at betale for en udstilling, børn ikke er intereseret i, er under al kritik. Det er en stor skam, at vi måtte vende om, nu børnene var så spændte på lave frimærker. 200 kr vil jeg simpelthen ikke betale!

 

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.

Byliv | 04/11/13

Vind med AOK

AOK har altid masser af spændende konkurrencer med fede præmier.
Foto: Torkil Adsersen
Byliv | 04/11/13

Guides til København

Få inspiration til en aften, en dag eller en weekend i København. Vi har samlet vores guides her.

AOK Tjenester