Omtale
Føj til favoritter Del Send
Udstilling | 06/02/13

Pop Art’s vigtigste aktører på LOUISIANA

Tidspunkt

Louisiana Museum of Modern Art

Gammel Strandvej 13
3050 Humlebæk

Åbningstider

Tir-fre: 11.00-22.00, lør-søn: 11.00-18.00 Helligdage: 11-18
Mandag lukket

Kontakt

49 19 07 19
 

 

  • Foto: PR Ursula Sprecher Foto: PR Ursula Sprecher
Warhol, Lichtenstein og Panton står bag et lille udpluk af de storartede Pop Art-værker, du kan opleve på LOUISIANA’s store forårsudstilling.

...

Pop Art-bevægelsen var en af de mest indflydelsesrige inden for kunst og design i efterkrigsårene og har lige siden haft en stærk indflydelse og ikke mindst tjent som inspiration for en lang række kreative.

Bevægelsen udsprang af, at verden i efterkrigsårene ændrede sig radikalt. Masseproduktionen så for alvor dagens lys, og markedet bugnede af reklame, design og nye materialer. Og samtidig blev hele kommercialiseringen understøttet af mediefladen.

Inden for kunst og design blev genrer brudt, og de to områder fik større indflydelse på hinanden end nogensinde. En gruppe unge designere og kunstnere blev et naturligt centrum for denne udvikling, og for dem dannede forførelse og fremtidsoptimisme både form og budskab.

Det er fortællingen om denne udvikling, der danner baggrund for LOUISIANA’s store forårsudstilling ‘Pop Art Design’. Og på udstillingen kan du opleve nogle af Pop Art’s vigtigste aktører som f.eks. Andy Warhol, Roy Lichtenstein og Verner Panton.

Udstillingen består af i alt 150 værker, hvoraf flere anses for at være vigtige klassikere inden for såvel kunst som design.

Hvad: ‘Pop Art Design’
Hvor: LOUISIANA, Gammel Strandvej 13, 3050 Humlebæk
Hvornår: Fredag d. 22. februar til søndag d. 9. juni 2013, tirsdag-fredag kl. 11-22, lørdag, søndag og helligdage kl. 11-18, mandag lukket.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register