Føj til favoritter Del Send
Udstilling | 17/01/13

Point and Shoot

  • Foto: Achmed Mohammed Al Jinabi Foto: Achmed Mohammed Al Jinabi
Få en gruppe unge mænds version af hverdagslivet på Nørrebro med fotoudstillingen ‘Point and Shoot’ i Osramhuset, der åbner d. 17. januar.

Med udgangspunkt i en gruppe unge mænds hverdag på Nørrebro, tager denne udstilling os med på sidelinjen i en verden, der langt fra altid er så blakket som det billede, medierne tegner.

‘Point and Shoot’ er et længerevarende fotografisk projekt, hvis mission er, at give ordet til de unge og skabe et rum gennem billeder, hvor de unge har mulighed for at fortælle netop deres historie.

Billederne er blevet til under en 3 måneder lang workshop med en gruppe på 8 drenge i alderen 16-18 år bosiddende i området omkring Mjølnerparken på Nørrebro. Det faktum, at de unge mennesker selv har taget billederne, giver fotografierne et autentisk islæt som er forfriskende og livsbekræftende.

Bag ‘Point and Shoot’ står de to fotografer Gina Zacharias og Juan Hein. Det, der motiverede dem til at starte projektet op, er en fuld og fast tro på, at børn gennem fotografiet kan udvikle fantasien, selverkendelsen og håbet og samtidig få beriget deres uddannelse og trivsel gennem en relation til museer, gallerier og biblioteker.

Udstillingen giver et sjældent og oplysende indblik i en udskældt gruppes hverdag - en gruppe som mange har en holdning til, men som færre egentlig kender noget til.

Hvad: ‘Point and Shoot’
Hvor: Osramhuset, Valhalsgade 4, 2200 København N
Hvornår: Fernisering torsdag d. 17. januar fra kl. 16-18, herefter åbent frem til d. 15. maj 2013.

Skriv en kommentar

Indholdet af dette felt er privat og bliver ikke vist offentligt.

Kommentarer