Omtale
Føj til favoritter Del Send
Udstilling | 05/11/15

Oplev sensationelle ure og smykker i millionklassen

Tidspunkt

Børsen

Børsen 1
1217 København K

Kontakt

33 95 05 00
 

Type

Udstillingsbygninger

 

  • Foto: Ikke oplyst Lagt på af bruger:
  • Foto: Ikke oplyst Lagt på af bruger:
  • Foto: Ikke oplyst Lagt på af bruger:
  • Foto: Ikke oplyst Lagt på af bruger:
  • Foto: Ikke oplyst Lagt på af bruger:

Klarlund Fine Watch & Jewellery Exhibition i Københavns Børsbygning 13-15 november

Brugeromtale
Oprettet af: Bruger 1394620 5. nov 2015
Senest redigeret af Bruger 1394620 5. nov 2015

Ure og smykker i millionklassen:
Oplev sensationelle ure og smykker i København

En sjælden 10,10 carat diamant til en værdi af næsten 9 millioner kroner, et armbåndsur til fire millioner kroner og en diamantbesat tiara med 275 diamanter til en kvart million kroner.

Det er blot et par eksempler på den perlerække af ure og smykker, som man kan opleve, når Klarlund, som er Danmarks største forhandler af eksklusive smykker og mekaniske ure, ruller den røde løber ud til ære for danske ur- og smykke entusiaster. Danskernes interesse for eksklusive, mekaniske ure og kunstfærdige smykker med diamanter og ædelstene er støt stigende. Det er baggrunden for udstillingen Klarlund Fine Watch & Jewellery Exhibition i Københavns Børsbygning den 13.-15. november 2015, hvor publikum kan komme helt tæt på finmekaniske ure, diamanter, ædelstene, smykker og perler fra de store internationale mærker.

Mange af de udstillede ure og smykker bliver fløjet til Danmark i anledning af udstillingen og kan normalt kun beskues, hvis man rejser til de store europæiske storbyer for at se dem.

På udstillingen kan man både se klassikere og seneste ur-modeller fra Rolex, Tudor, TAG Heuer, Vacheron Constantin, Audemars Piguet, Hublot, Panerai, Cartier og CHANEL, ligesom der vil være spektakulære diamantsmykker fra et af de ældste og fineste parisiske smykkehuse, Chaumet, perler fra tyske Schoeffel og eksklusive diamantsmykker fra Klarlunds egen diamant kollektion, Classic K Collection.

Klarlunds Fine Watch & Jewellery Exhibition har været afholdt to gange tidligere i København og en gang i Aarhus, og har hver gang været et totalt udsolgt tilløbsstykke. Derfor har man i år valgt at udvide antallet af åbningsdage, så der vil være åbent for besøgende fredag, lørdag og søndag.
Billetterne vil koste 100 kr. pr. styk og kan købes på www.klarlund.safeticket.dk

På udstillingen kan man blandt meget andet se følgende ure og smykker:

• En sjælden diamant gæster Danmark
Klarlund har helt ekstraordinært fået lov at låne og udstille en diamant, der vejer 10,10 carat og måler 13,4 x 12,03 mm. En diamant i denne størrelse og kvalitet er uhyre sjælden. Både størrelsen og klarheden er helt unik – diamanten er helt gennemsigtig, det vil sige, at der ingen ’urenheder’ er i stenen. De fleste diamanter er svagt gullige eller brunlige, men en helt klar diamant er meget sjælden og derfor ekstra eftertragtet og værdifuld.
Diamanten har været i New York for at blive slebet i såkaldt cushion-form, således at den reflekterer lyset på en helt speciel måde - det er nemlig kun i New York, man kan få slebet diamanter af den størrelse. Og nu gæster den så Danmark i anledning af Klarlunds Fine Watch & Jewellery Exhibition.
PRIS: 8.990.000 kr.

• En tiara er ikke bare for de kendte og kongelige
En tiara med 275 diamanter i 18 karat rosa guld fra det parisiske smykkemærke Chaumet der har historiske tråde tilbage til kejser Napoleon og hans kejserinde Josephine og sågar det danske kongehus. Denne tiara er i den eksklusive ende af prisskalaen, men den er samtidigt en fin reference til en af tidens hotte smykketrends, hvor tiara’en fås i alle prisklasser og ikke længere er forbeholdt de kendte og kongelige.
PRIS: 278.820 kr.

• Armbåndsur i millionklassen fra Vacheron Constantin - for første gang i DK
Et ur der koster over fire millioner kroner (!) fra Vacheron Constantin, der regnes blandt verdens tre allerstørste og fineste urmærker – modellen er Vacheron Constantin Traditionelle Calibre 2253 med en urkasse i 44mm platin og det har en masse komplikationer (dvs. funktioner), herunder en evighedskalender der viser ugedag, dato og måned samt skudår. Uret har tourbillon og en gangreserve på 14 dage, dvs skal kun trækkes op hver 14, dag, hvilket i de mekaniske ures verden regnes for et imponerende mesterværk.
PRIS: 4.053.000 kr.

• Armbåndsur i millionklassen fra Audemars Piguet – for første gang i DK
Audemars Piguet Royal Oak Offshore Tourbillon Chronograph i platin til en værdi af mere end 2,5 millioner kroner.
Her er også tale om et ur man ikke ser hver dag, og fra et af de absolut fineste urmærker i verden. Den 44mm store urkasse i platin, den delvist skeleteret skive, der bl.a. viser tourbillonen, vidner om at der ikke er tale om en ordinær Royal Oak Offshore model. Her er tale om et unikt ur, der for første gang kan ses i Danmark.
PRIS: 2.570.000 kr.

• Unikke karbon ure fra kult mærke
Hvert eneste eksemplar af det nye Panerai Luminor Submersible 1950 Carbotech er unikt! Panerai er den første urproducent i verden der bruger Carbotech, der dannes ved at tynde stykker af karbon fibre presses sammen under tryk og varme. Da kasse, krans og kronebeskytteren skæres i forskellige vinkler vil der ikke være to ure der har det samme mønster. Brugen af det nye Carbotech materiale ændrer dog ikke ved det klassiske Luminor 1950 design, der blev lanceret af Panerai i 1940’erne.
Ur-mærket er især kendt for at have udviklet ure til den italienske hær, herunder undervandsmissioner.
PRIS: 123.700 kr.

For Rolex-fans:
Ingen udstilling uden Rolex – for den voksende skare af danske Rolex-fans. På Klarlund Fine Watch & Jewellery Exhibition kan fans se og røre masser af Rolex-modeller, herunder den nye Yacht-Master model og et diamantbesat Rolex Daytona i millionklassen.

• Yacht-Master i Everose gold med gummirem
Med denne model har Rolex formået at kombinere deres klassiske Oyster kasse med den nye, sorte Oysterflex rem (særdeles robust og specielt udviklet gummirem). Den nye model kommer i 2 størrelser, 37mm og 40mm. Urkassen er lavet i Rolex egen guldlegering, det såkaldte Everose. Uret er med cerachrom krans i mat sort keramik med poleret tal og markeringer.
PRIS: Dameur på 37 mm: 149.100 kr.
PRIS: Herreur på 40 mm: 168.800 kr.

• Diamantbesat Rolex Daytona i millionklassen
Dette er muligvis det ultimative Rolex Daytona. Den 40 mm urkasse er i platin, ligesom lænken, og skiven er dækket af intet mindre end 437 diamanter. Urets krans er besat med 36 baguette diamanter. Et ur man ikke ser ret ofte.
PRIS: 1.050.750 kr.

Det er muligt at købe ure og smykker på udstillingen, men det er absolut ikke et must at have den store pengepung med.
Pointen er netop at alle, der er fascinerede af ure og smykker, nu kan komme helt tæt på en verden, der normalt er lukket for "menigmand" og se seneste trends og tendenser plus vilde og sensationelle showpieces, som man ikke kan se i nogen butikker i DK. Med andre ord, alle er velkomne.

 

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort