Omtale
Føj til favoritter Del Send
Udstilling | 26/11/12

OK Corral Artisttalk: Gustavo Abascal

  • Foto: Ikke oplyst Lagt på af bruger:
Brugeromtale
Oprettet af: Michael Würtz Overbeck 26. nov 2012
Senest redigeret af Michael Würtz Overbeck 26. nov 2012

Udstillingsrummet OK Corral inviterer til artisttalk med den mexicanske billedkunstner Gustavo Abascal (f. 1979), som bor og arbejder i Mexico City.

Gustavo Abascal arbejder med maleri, blæktegning, illustration og litteratur. Abascal er uddannet fra Escuela Nacional de Artes Plasticas (ENAP) 1999-2001, hvor han modtog en BA og hvorefter han rettede sin opmærksomhed mod forskellige litterære genrer, som han tog kurser i på Ad'hoc, Muca CU og CNA.

Han har haft soloudstillinger i Mexico City, Los Angeles,Oslo og været med på forskellige gruppeudstillinger i New York, California, Argentina, Colombia and Mexico City. Hans arbejder har været vist på internationale kunstmesser som FEMACO (Mexico City), Arte BA (Buenos Aires, Argentina), La Otra (Bogotá, Colombia) og Bridge (Miami,USA)

Hans artikler, fotografier og illustrationer publiceres regelmæssigt i magasiner som Fingered, WOW!, Tierra Adentro, Indie Rocks!, Conaculta og Generación. Han har illustreret bøger i Mexico og USA, som "Poeloquio" af UNAM, "Al filo de la luna" af Guillermo Samperio, "Lovecraftiana" af David Monroy, og "Antologia de cuentistas de Torreón" af forskellige forfattere. Han har også udgivet sine egne skrifter i hyldest til Raymond Carver "Di algo para romper este Silencio".

Udstillingsrummet OK Corral, som er beliggende i Carlsbergbyen, er et kunstnerdrevet udstillingsrum for samtidskunst, hvor det primære fokus er på soloudstillinger af kunstnere fra både ind- og udland. Her bliver den enkelte udstillende kunstner opfordret til at eksperimentere og udfolde sin praksis. Sideløbende med udstillingerne vil OK Corral være et rum for events, foredrag og artisttalks.

Arrangementet er åbent for alle og gratis.

 

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register