Omtale
Føj til favoritter Del Send
Udstilling | 18/09/12

Odin Teatret: teatret i verden – verden i teatret

Tidspunkt

Teatermuseet i Hofteatret

Christiansborg Ridebane 18
1218 København K

Åbningstider

Tirsdag-torsdag 11-15 samt lørdag-søndag 13-16

Kontakt

33 11 51 76
 

Type

Kunstmuseer

Oplevelsesmuseer

Udstillingsbygninger

Øvrige museer

 

  • Foto: Ikke oplyst Lagt på af bruger:
Brugeromtale
Oprettet af: Mikael Kristian Hansen 18. sep 2012
Senest redigeret af Mikael Kristian Hansen 5. jun 2013

Udstillingen giver eksempler på nogle af de mange og mangeartede forestillinger fra de sidste 50 års Odin Teatret og fortæller om en lokalt forankret teaterinstitution og som et kunstnerisk forskningslaboratorium, der er i konstant dialog med hele verden. Odin Teatret udgør både lokalt, nationalt og internationalt en af de mest spændende institutionelle udviklingshistorier i nyere tids teater- og kulturliv. Det afspejles også i to andre indslag i udstillingen: Halfdan Rasmussens digt Odin og Erik Exe Christoffersens film Erobringen af anderledeshed.

Som optakt til udstillingen og i tilknytning til en række forskellige aktiviteter med og omkring Odin Teatret i København i efteråret 2012, afholder Teatermuseet i Hofteatret et – gratis – særarrangement mandag 17. september kl. 19-22 på Teatermuseet i Hofteatret: Odin Teatret som teater og laboratorium: Hvorfor?. Programmet indeholder bl.a. diskussion med Odin Teatrets stifter og leder, Eugenio Barba, præsentation af bogen Odin Teatret: Et dansk verdensteater (2012) og visning af filmen Erobringen af anderledeshed.
Se mere her.
Gratis adgang men tilmelding anbefales på info@teatermuseet.dk

Udstillingen og arrangementet 17. september er blevet til i samarbejde med Odin Teatret, CTLS – Centre for Theatre Laboratory Studies, Aarhus Universitet, og Aarhus Universitet.

OdinTeatret: www.odinteatret.dk
Odin Teatrets forestilling Det kroniske liv gæstespiller på Det Kongelige Teater 18-22/9: http://kglteater.dk/det-sker/forestillinger/sason-2012-2013/skuespil/det... og efterfølgende på biblioteket på rentemester vej i København NV: http://bibliotek.kk.dk/biblioteker/rentemestervej/blog/odin-teatret-komm...

 

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register