Omtale
Føj til favoritter Del Send
Udstilling | 21/11/12

»Nye Strækninger«

Tidspunkt

Galleri Tom Christoffersen

Skindergade 5
1159 København K

Åbningstider

Ons-tor: 12.00-18.00, fre 12.00-20.00, lør 12.00-15.00

Kontakt

33 91 76 10
 

 

  • Foto: Ikke oplyst Foto:
Allan Otte lægger sig på mange måder i forlængelse af en lang dansk landskabstradition, der rækker tilbage til guldaldermalerne - og så alligevel ikke.

...

For der er ikke skyggen af nationalromantik i hans skildringer af udkantsdanmark, hvor de vidtstrakte marker danner baggrund for landbrugets stordrift, forulykkede køretøjer og andre materielle skader, der indhyldes i et typisk dansk gråvejr.

Allan Otte er umiskendelig en af de teknisk dygtigste malere på den danske kunstscene og så har han fat i en helt særlig stemning af Danmark som det kan se ud fra en gennemfartsvej, en ligegyldig avisnotits - eller en stille tur ad en markvej i november.

På afstand nærmer hans malerier sig fotorealisme, men tæt på opløses de i abstrakte regelmæssige felter, hvor penselstrøgenes kontrollerede retning træder frem, og afslører motivernes digitale forlæg.

På udstillingen »Nye Strækninger« i Galleri Tom Christoffersen kan man opleve Allan Ottes nye maletekniske eksperimenter, hvor landskaberne presses og strækkes i cirkulære, ellipseformede, kvadratiske høje og brede formater.

Hvad: Allan Otte: Nye Strækninger
Hvor: Galleri Tom Christoffersen, Skindergade 5
Hvornår: Onsdage-fredage 12-18, lørdage 11-16. Til 22. december. Fernisering 23. november kl. 17-20
Hvordan: www.tomchristoffersen.dk

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register