Omtale
Føj til favoritter Del Send
Udstilling | 22/08/14

Ny stor sansemesse for alternativ behandling på Nørrebro

Tidspunkt

Lørdag 27. sep. 2014, kl 09:00

Korsgadehallen

Korsgade 29
2200 København N

Kontakt

82334510
 

 

  • Foto: Casper Christoffersen Foto: Casper Christoffersen
Brugeromtale

Den 27. september slår Korsgadehallen dørene op til en ny, stor sansemesse for alternativ behandling. Messen er gratis for de deltagende behandlere, der til gengæld forpligter sig til at give de mange besøgende smagsprøver på deres kunnen

Lørdag den 27. september 2014 mellem kl. 09.00 og 17.00 vil det være en god idé at lægge vejen forbi Korsgadehallen på Nørrebro. Her slår Great Events dørene op for en ny, stor sansemesse for alternativ behandling.

Unik mulighed for den nysgerrige

Kreativ direktør Tajo Lamina, Great Events, siger: ”Der findes mange forskellige former for alternativ behandling, og ofte er det vanskeligt ud fra artikler, og hvad man hører fra andre, at danne sig et indtryk af, hvad de forskellige metoder kan, og om det er noget netop for en selv. Den 27. september får de forhåbentligt rigtigt mange besøgende en unik mulighed for at få smagsprøver hos de forskellige behandlere. Når man først har betalt for indgangen, er behandlingerne nemlig gratis.”

De alternative behandlere skal som noget helt nyt ikke betale for standlejen. Til gengæld forpligter de sig til at give smagsprøver på deres behandlinger til de besøgende.

Tajo Lamina siger: ”Det er en helt ny måde at arrangere messer på, og vi har store forventninger til det. Vi har været i gang de seneste par måneder. Vi har været i kontakt med en lang række brancheforeninger og alternative behandlere. Hele vejen rundt har vi fået bekræftet, at idéen er bæredygtig. Vi har også allerede fået en del tilmeldinger fra alternative behandlere, der vil være med den 27. september.”

Et overflødighedshorn af muligheder

Samlet forventer Great Events, at der vil være 50-60 stande med alternative behandlere, der vil dække så forskellige behandlingsformer som akupunktur, aromaterapi, body sds, clairvoyant, coaching, drømmetydning, fysiologisk massage, manuvision, healing, homøopati, hypnose, håndlæsning, kinesiologi, kranio sakral terapi, krystal healing, massage, LP Coaching, numerologi, Reiki healing, spirituel rådgivning, spirituel terapi, visualisering og zoneterapi.

Tajo Lamina er overbevist om, at både alternative behandlere og besøgende kan se idéen. Hun siger:

”Behandlerne slipper for at skulle betale for leje af en stand. Det eneste, de skal investere, er deres egen tid, og så skal de forpligte sig til at give behandlingssmagsprøver. Til gengæld bærer Great Events den økonomiske risiko, sørger for markedsføring og sørger ikke mindst for, at en masse interesserede besøgende får en meget mere direkte fornemmelse af, hvad de forskellige behandlingsformer kan hjælpe netop dem med. Det er en rigtig win – win situation!”

Forventninger om mere

Great Events er så sikker på, at messen bliver en succes, at der allerede ses frem mod en gentagelse næste år og evt. også at prøve konceptet af i Jylland og på Fyn.

Messen for alternativ behandling finder sted i Korsgadehallen, Korsgade 29, 2200 København, lørdag den 27. september 2014. Standleje er vederlagsfri for udstillere. Heldagsbillet for besøgende kr. 250. Billetter kan købes på billetnet.

Læs mere på http://www.greatevents.dk/sansemesse

 

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Byliv | 04/11/13

Vind med AOK

AOK har altid masser af spændende konkurrencer med fede præmier.
Foto: Torkil Adsersen
Byliv | 04/11/13

Guides til København

Få inspiration til en aften, en dag eller en weekend i København. Vi har samlet vores guides her.

AOK Tjenester