Omtale
Føj til favoritter Del Send
Udstilling | 15/10/07

Nordatlantens Brygge

Nordatlantens Brygge

Strandgade 91
1401 København K

Åbningstider

Mandag - fredag: kl. 10-17
Lørdag - søndag: kl. 12-17

Kontakt

32 83 37 00
 

Type

Udstillingsbygninger

 

 

 

  • Foto: PR-foto Foto: PR-foto
Lys og luft og den blå blå farve har vi alle tilfælles. Nu har vi også fået et fælles kulturhus. Nordatlantens Brygge er Danmark, Grønland, Island og Færøernes fælles hus, der fra et gammelt pakhus på Christianshavn vil dyrke og styrke det nordatlantiske samarbejde.

Det er med særlig fokus på kunst og kultur, huset vil virke. Men også områder som forskning og erhverv vil spille en rolle i rummet for fælles nordiske aktiviteter. Huset vil fungere som fælles rum for udstillinger, arrangementerm seminarer, koncerter etc. Nordatlantens Brygge har fire udstillingsrum, hvor publikum hele året kan opleve en blanding af udstillinger, events og debataftener.

Nordatlantens Brygge drives af en fælles fond, og rammen om aktiviteterne er et 7000 kvadratmeter stort, fredet pakhus fra 1767 med omgivende kajarealer. I pakhuset finder du de omtalte udstillingsrum, konferencecenter, turistinformation og kontorarealer, hvor blandt andet Grønlands Repræsentation, Færøernes Repræsentation og Islands Ambassade bor til leje.

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Få Berlingske fre-, lør- og søndag i 3 måneder for 199 kr. pr. md. Samlet engangspris 597 kr. Abonnementet fortsætter til normalpris, indtil det opsiges.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.

Byliv | 04/11/13

Vind med AOK

AOK har altid masser af spændende konkurrencer med fede præmier.
Foto: AOK.dk
Byliv | 08/04/14

Hvem skal nomineres til Byens Bedste 2014?

Årets kategorier ligger klar, men hvem fortjener en nominering? Giv dit bud, og vind fede præmier.

AOK Tjenester