Omtale
Føj til favoritter Del Send
Udstilling | 23/05/08

Mit hjem er mit slot

  • Foto: PR-foto Foto: PR-foto
Den årlige inspirationsudstilling "Mit Hjem er Mit Slot" giver 4. - 8. juni ideer til, hvordan man kan gøre sit hjem et eventyr værdigt.

På udstillingen vil man traditionen tro kunne opleve en saliggørende overflod af blomster i alverdens farver og faconer - og med dufte, der fortryller. 170 udstillere sørger for kunsthåndværk, bolig- og haveideer en masse, og så bliver der budt på gastronomiske fristelser og klassisk musik fra pavillonen.

Gør det selv
Mangler man inspiration til hvordan man kan give sin bolig en make-over, giver messen mulighed for på ét sted at møde mange passionerede indretningsspecialister, som viser, hvordan man kan indrette sit hjem med inspiration fra forskellige historiske eopker: fra det antikke til det helt moderne. Der er klassiske malerier, skulpturer og brugskunst; men også moderne keramikere, glaskunstnere og stenhuggere.

Den multikulturelle have
Stauder, rhododendron, sommerblomster og smukke buketter: Bering House of Flowers giver inspiration til, hvordan man kan gøre sin have multikulturel. Der er havemøbler i alle stilarter og spændende pileflet. Man kan endvidere se, hvordan sten, vand og kunst giver karakter til haven.

Emukød og oplevelser for ganen
Ingen lever af skønhed alene. Når sulten melder sig, giver udstillingens cafeer og restauranter mulighed for at smage en lang række gastronomiske lækkerier, f.eks. italienske specialiteter, vildtpølser, emukød og spændende brød. Og finder man i pausen ud af, at det er for stort et projekt at lave ens eget hjem til et slot, kan man også høre om, hvor man kan tage på eksotiske livsnyder-weekender med vinsmagning og gastronomiske oplevelser.

Udstillingen hørte gennem 5 år til på Ledreborg Slot, og kom første gang til Frederiksberg i 2000.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register