Omtale
Føj til favoritter Del Send
Udstilling | 13/02/13

MESTERVÆRKER - miniature

Tidspunkt

Ann Linnemann studie galleri

Kronprinsessegade 51
1306 København K

Åbningstider

Ti-fre 11-18 Lø 11-15

Kontakt

+45 33933503
 

Type

Gallerier

 

  • Foto: Ikke oplyst Lagt på af bruger:
  • Foto: Ikke oplyst Lagt på af bruger:
  • Foto: Ikke oplyst Lagt på af bruger:
  • Foto: Ikke oplyst Lagt på af bruger:
  • Foto: Ikke oplyst Lagt på af bruger:
Brugeromtale
Oprettet af: Ann Linnemann Galleri 13. feb 2013
Senest redigeret af Ann Linnemann Galleri 13. feb 2013

Fokus på de små værker.. med helt særlig værdi.
På en stor jubilæumsudstilling vil udstillerne vise hver sit mesterværk, et eget valgt miniatureværk, en bred vifte af indfaldsvinkler, teknik, temaer og kunstnere set i galleriet siden åbningen i marts 2008.

Galleriet er lille; men her er ingen smalle steder og fastlåste holdninger, - og højt til loftet, når det handler om at vise kvalitet og originalitet.
De fleste værker er keramiske; men også glas og fotografi har fundet vej i samspil med keramikken, - fra brugsting og unikke krukker til skulptur, installation og billede.
Alle kunstnere efterstræber at skabe helt særlige værker, mesterværker; - og 'mestrene' viser her det miniatureværk, de selv foretrækker. Nogle har valgt et ganske specielt ældre værk og andre viser nye udtryk, ideer og eksperimenter, de ser som deres mesterværk i miniatureformat...
I kraft af udstillernes egne valg og favoriseringer vil udstillingen fortælle om individualitet, forskelle og mangfoldighed, - og samtidig give et billede af vores tid.

Galleriet ønsker med denne jubilæumsudstilling at sige tak for 5 aktive år med hundredvis af besøg til over 50 forskellige udstillinger med værker af mere end 75 danske og udenlandske kunstnere... fra nyuddannede til verdenskendte navne. Udstillingen rummer ca. 60 forskellige mesterværker.

 

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register