Omtale
Føj til favoritter Del Send
Udstilling | 27/11/12

LYNtalk: Frank Höhne og Luis Urculo

  • Foto: Ikke oplyst Lagt på af bruger:
Brugeromtale
Oprettet af: DAC 27. nov 2012

Kom og oplev Frank Höhne og Luis Urculo, når Dansk Arkitektur Center i samarbejde med LYNfabrikken inviterer til den sidste LYNtalk 2012.
LYNtalks er foredrag, hvor du kan opleve kreative og innovative mennesker dele ud af deres erfaringer, ideer og ambitioner.

Frank Höhne er illustrator og grafiker, og bor og arbejder i Berlin. Han blev født i Østberlin, men i 1985 lykkedes det hans famile at flygte til Vestberlin, hvor han, efter en afstikker til en uddannelse i Kommunikation og Design i Essen, gik på Weissensee School of Art.

I sine studier var han dog altid mest tiltrukket af illustration, og har derfor, ifølge ham selv, egentlig ingen evner indenfor grafisk design. Hans charmerende rodede illustrationer har blandt andet prydet siderne af German Vice, Fluter og Neon Magazine.

Luis Urculo er født i Madrid, og har studeret arkitektur og design både der og i Chicago før han grundlagde sit eget studio i 2006. Urculo skaber små arkitektoniske værker i udefinerbare og meget åbne formater, og forklarer sin unikke tilgang til sit arbejde med, at han ikke længere ved, hvad arkitektur er, eller hvad en arkitekt bør lave.

Han er primært interesseret i alt det, der bevæger sig i periferien af arkitektur såsom processer, udviklinger og tilgange, der kan manipuleres, samples og oversættes til andre skalaer og udtryk. Resultatet er nye scener, oplevelser og forventninger, som bryder vante tankemønstre.

 

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register