Omtale
Føj til favoritter Del Send
Udstilling | 23/01/13

Leg LEGO® arkitekt for en dag

Tidspunkt

Dansk Arkitektur Center

Bryghuspladsen 10
1473 København K
 

Type

Oplevelsesmuseer

Udstillingsbygninger

Øvrige museer

 

Brugeromtale
Oprettet af: DAC 23. jan 2013

Hvordan kan din bygning gøre en forskel? Kom til LEGO byggeevent i Dansk Arkitektur Center, hvor vi skaber bygninger i de særlige klodser fra LEGO® Architecture.

Hvad har arkitektur med samfundet at gøre? Og hvordan kan man skabe arkitektur der 'gør en forskel' i LEGO klodser?

På workshoppen kan både børn og voksne prøve kræfter med nogle af de problematikker som arkitekter forholder sig til hver dag. Vi skal skabe arkitektur der udover at opfylde en funktion, forholder sig til et sted og et klima, og til mennesker og liv i en given kultur: Hvordan skaber man et boligkompleks i ørkenen? En mobil skole til nomader? Eller en by i et arktisk klima?

På alle dage står Dansk Arkitektur Centers kyndige guider til rådighed for inspiration og rådgivning. På udvalgte dage kan børn og familier møde arkitekterne bag udstillingenI dialog med verdeni aktion i LEGO® Architecture workshoppen.

Der er masser af inspiration at hente i den aktuelle udstilling 'Idialog med verden', hvor arkitektur af Henning Larsen Architects, schmidt hammer lassen architects og ADEPT illustrerer nogle af de processer, der kommer forud for bygningerne. På alle dage står Dansk Arkitektur Centers kyndige guider til rådighed for inspiration og rådgivning. På udvalgte dage kan børn og familier møde arkitekterne bag udstillingen i aktion i LEGO workshoppen.

 

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort