Omtale
Føj til favoritter Del Send
Udstilling | 01/02/13

Kunstakademiets Arkitektskole og Kunstakademiets Designskole Afgang vinter 2013.

  • Foto: PR Foto: PR
Vinterhaver til børneinstitutioner og kampagner mod selvmord i Tokyo. Få et indblik i de i alt 85 vidt forskellige afgangsprojekter fra de nyudklækkede arkitekter og designere fra Det Kongelige Danske Kunstakademis Skoler for Arkitektur, Design og Konservering, der netop nu bliver udstillet på Holmen.

...

Med januar 2013 har endnu et kuld nyudklækkede designere og arkitekter forladt Holmens kreative gemakker bestående af Det Kongelige Danske Kunstakademis Skoler for Arkitektur, Design og Konservering.

De mange nyuddannede kreative hoveder er klar til at indtage verdens tegnestuer og designhuse med dugfriske ideer, der både er inspirerende og overraskende.

Dét kan du få et indblik i netop nu, hvor de færdiguddannedes vidt forskellige projekter udgør en samlet udstilling på Holmen; ‘Afgang vinter 2013. Kunstakademiets Arkitektskole og Kunstakademiets Designskole.’

I de gamle smedjebygninger på Holmen kan du på udstillingen se de i alt 85 projekter, der tilsammen giver et billede af, hvad der rør sig blandt Danmarks nye designere og arkitekter.

Gennem tegninger, modeller og animation har hvert enkelt projekt noget på hjertet og mange fællestemaer for projekterne er miljø, materiale, pleje, demokrati og samfund. Her er bl.a. bud på, hvordan fremtidens institutioner og hjem skal se ud.

Hvad med f.eks. en industrielt fremstillet vinterhave, der kan supplere børneinstitutionernes inderum og bringe børnenes leg udenfor? Eller en kampagne mod selvmord i Tokyo udarbejdet med demokratisk design for øje?

Alle projekter folder sig ud for øjnene af de besøgende gennem materialeprøver, modeller og møbler i 1:1.

Hvad: ‘Afgang vinter 2013. Kunstakademiets Arkitektskole og Kunstakademiets Designskole’
Hvor: Udstillingsbygningen, Danneskiold-Samsøes Allé 51, Holmen, 1435 København K
Hvornår: Fra lørdag d. 26. januar til onsdag d. 27. februar 2013, alle dage kl. 12-18 (gratis entré).

 

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register