Omtale
Føj til favoritter Del Send
Udstilling | 01/02/13

Kunstakademiets Arkitektskole og Kunstakademiets Designskole Afgang vinter 2013.

  • Foto: PR Foto: PR
Vinterhaver til børneinstitutioner og kampagner mod selvmord i Tokyo. Få et indblik i de i alt 85 vidt forskellige afgangsprojekter fra de nyudklækkede arkitekter og designere fra Det Kongelige Danske Kunstakademis Skoler for Arkitektur, Design og Konservering, der netop nu bliver udstillet på Holmen.

...

Med januar 2013 har endnu et kuld nyudklækkede designere og arkitekter forladt Holmens kreative gemakker bestående af Det Kongelige Danske Kunstakademis Skoler for Arkitektur, Design og Konservering.

De mange nyuddannede kreative hoveder er klar til at indtage verdens tegnestuer og designhuse med dugfriske ideer, der både er inspirerende og overraskende.

Dét kan du få et indblik i netop nu, hvor de færdiguddannedes vidt forskellige projekter udgør en samlet udstilling på Holmen; ‘Afgang vinter 2013. Kunstakademiets Arkitektskole og Kunstakademiets Designskole.’

I de gamle smedjebygninger på Holmen kan du på udstillingen se de i alt 85 projekter, der tilsammen giver et billede af, hvad der rør sig blandt Danmarks nye designere og arkitekter.

Gennem tegninger, modeller og animation har hvert enkelt projekt noget på hjertet og mange fællestemaer for projekterne er miljø, materiale, pleje, demokrati og samfund. Her er bl.a. bud på, hvordan fremtidens institutioner og hjem skal se ud.

Hvad med f.eks. en industrielt fremstillet vinterhave, der kan supplere børneinstitutionernes inderum og bringe børnenes leg udenfor? Eller en kampagne mod selvmord i Tokyo udarbejdet med demokratisk design for øje?

Alle projekter folder sig ud for øjnene af de besøgende gennem materialeprøver, modeller og møbler i 1:1.

Hvad: ‘Afgang vinter 2013. Kunstakademiets Arkitektskole og Kunstakademiets Designskole’
Hvor: Udstillingsbygningen, Danneskiold-Samsøes Allé 51, Holmen, 1435 København K
Hvornår: Fra lørdag d. 26. januar til onsdag d. 27. februar 2013, alle dage kl. 12-18 (gratis entré).

 

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Foto: Ikke oplyst

I 1962 kom resterne af fem vikingeskibe op af dyndet på bunden af Roskilde Fjord. Fundet vendte op og ned på vores viden om Nordens maritime kultur, og åbnede døren ind til verden i vikingetiden.

Særudstilling: I Vikingernes kølvand

Foto: Ikke oplyst

På sejladsen vil du opleve, hvordan det var at være viking til søs. Vi sejler i Vikingeskibsmuseets traditionelle, nordiske både- direkte efterkommere af vikingeskibene. Alle deltager aktivt ombord med ro, sætte sejl og udføre andet 'sømandsarbejde'.

Daglige sommersejlture på Roskilde Fjord

Byliv | 04/11/13

Vind med AOK

AOK har altid masser af spændende konkurrencer med fede præmier.
Foto: Torkil Adsersen
Byliv | 04/11/13

Guides til København

Få inspiration til en aften, en dag eller en weekend i København. Vi har samlet vores guides her.

AOK Tjenester