Omtale
Føj til favoritter Del Send
Udstilling | 20/09/12

Kulturnat: Fest og gæst i kunsten

  • Foto: Ikke oplyst Lagt på af bruger:
Brugeromtale
Oprettet af: Glyptoteket 20. sep 2012

Oplev festen som et tilbagevendende tema i kunsthistorien. Fra det gamle Egypten til den moderne kunst går fester og festmiddage igen som motiv. Festerne i kunsten danner rammen om private møder, religiøse ofringer og politiske forsamlinger. Ved Kulturnatten kan du se de festlige værker og høre alle historierne på de gratis rundvisninger, der begynder hver halve time aftenen igennem.

Børn og voksne kan gå på skattejagt i Glyptotekets sale, hvor skattejægerne skal løse gåder og opgaver for at være med i lodtrækningen om flotte præmier fra museets kunstboghandel.

Skattejagten foregår hele aftenen, mens rundvisningerne begynder hver halve time mellem kl. 18.30 og 23. Tidsbestilling er ikke nødvendig. Bemærk, der er kun adgang med kulturpas, som kan købes i museets kunstboghandel og mange andre steder. Pris 90 kr. Børn under 12 år: gratis adgang. Museet er åbent fra 18 til 24.

I Glyptotekets vinterhave iscenesætter Veronica Hodges og Vokalselskabet Glas musikforestillingen "Wisdom of birds". Deres repertoire består af ny fortolkninger af bulgarske folkesange, som korsangerne fremfører mellem palmer og publikum.

Udstillingen Forlis. De seks kejseres møntskat åbner d. 12. oktober og vil også være åben for besøgende på kulturnatten.

 

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register