Omtale
Føj til favoritter Del Send
Udstilling | 27/10/09

Kødbyens gallerier

  • Foto: Tobias Wensien Dinesen Foto: Tobias Wensien Dinesen
AOK guider dig rundt til de somme tider sære og altid interessante gallerier i Kødbyen, der gør det trendy område til et af de mest innovative på kunstområdet overhovedet.

It's a jungle. Hvor kan man se hvad? Hvem sælger også tøj? Kødbyens gallerier kan være svære at navigere rundt i. Her giver AOK dig en guidet tur rundt i kunstmanegen, hvor man blandt andet kan støde ind i Henrik Vibskov, Danmarks første "editionsgalleri" og muskelmænd som kunstkuratorer.

Læs også: Den komplette guide til Kødbyen.

Gallery Poulsen

Flæsketorvet 24
1711 København V

Gallery Poulsen

Foto: Ikke oplyst

Kunst skal forstyrre på en overraskende, begavet og sansevækkende måde. Det er tanken bag Gallery Poulsen, og for galleriejer Morten Poulsen er det vigtigste, at den enkelte kunstner vitterlig gør en forskel.

Samtidig bliver der lagt vægt på, at galleriet er et vibrerende og sjovt mødested, og et sted hvor kunstinteresserede kan se, sanse og købe den nye kunst.

Læs mere om Gallery Poulsen

V1 Gallery

Flæsketorvet 69-71
1711 København V

V1 Gallery

Foto: Jan Søndegaard
Det sprælske udstillingssted passer med sine smårevolutionære kunstneriske tendenser og street smartness særdeles godt ind i det vesterbro'ske lokalmiljø.

Læs mere om V1 Gallery

Galleri Bo Bjerggaard

Flæsketorvet 85 A
1711 København V

Galleri Bo Bjerggaard

I Bo Bjerggaards galleri kan man se international samtidskunst. Store navne som Baselitz, Fautrier og Kirkeby er blevet vist på galleriet. Bo Bjerggaard har sideløbende et forlag, som har udgivet den populære bog om Per Kirkebys maleri af Poul Erik Tøjner. Læs mere om Galleri Bo Bjerggaard

Butcher's Lab

Høkerboderne 10
1712 København V

Butchers Lab

Foto: Butcher's Lab
Butcher's Lab kalder sig selv et 'kropskonservatorium', men kan bedst beskrives som et kombineret træningscenter og galleri beliggende i en 700 kvm gammel slagtehal i Kødbyen.

Læs mere om Butcher's Lab

Hans Alf Gallery

Holbergsgade 8
1057 København K

Hans Alf

Foto: Frodo Mikkelsen

Hans Alf Gallery ejes af Hans Alf og investor Louis Reinholdt og har eksisteret siden 13. marts 2009. Galleriet er et 'event-galleri'.

Læs mere om Hans Alf

Warehouse 9

Halmtorvet 13 D Bygning 66
1711 København V

Warehouse 9

Foto: Torben Christensen
Warehouse 9 er et lille kunstgalleri og performanceteater, der arbejder på tværs af grænser og udtryksformer indenfor musik, kunst, teater og natklubscenen.

Læs mere om Warehouse 9
 

Find gallerierne på kortet

Foto: Ikke oplyst
Kødbyen kan være svært at finde rundt i, hvis man ikke kender den. Du kan finde gallerierne på kortet, hvis du kigger efter de blå tegnestifter. Klikker du på tegnestifterne, kan du se galleriets navn, adresse og få et link til AOKs artikel om stedet.

Se kort over Kødbyens steder

 

Skriv en kommentar