Omtale
Føj til favoritter Del Send
Udstilling | 18/05/09

København-Rød

  • Foto: Anders Debel Hansen Foto: Anders Debel Hansen
Henrik Vibskov inviterer alle til at møde op med en rød ting på Kunstindustrimuseet Kr. Himmelfartsdag.

Ligger du inde med en rød ting? En rød kaffekop, et rødt cykelhjul, en rød t-shirt eller bare et eller andet rødt, så kan din ting blive en del af en stor skulptur bygget af beklædningsdesigneren og kunstneren Henrik Vibskov.

Henrik Vibskov har også sin egen modebutik i Krystalgade. Læs mere om den her: http://www.aok.dk/shopping/henrik-vibskov

Sammen med Kunstindustrimuseet inviterer Vibskov alle til et åbent arrangement Kr. Himmelfartsdag mellem 13-16 med fokus på farven rød. I museets forgård vil Vibskov sammen med de fremmødte bygge en rød skulptur af alle de genstande som folk kommer med.

Under arbejdsforløbet vil museet byde på te, kaffe og kage og hvis vejret driller vil workshoppen flytte indendørs. Arbejdet med skulpturen vil blive dokumenteret løbende i processen og fremvist i museets designstudie for museets gæster i den kommende måned sammen med en lille udstilling af røde genstande fra forskellige historiske perioder og forskellige lande.

Workshoppen er en del af et tredelt projekt udtænkt af Henrik Vibskov, der ud over den røde skulptur i København vil lave en gul i Gøteborg og en hvid i Oslo. 

Læs også om Kunstindustrimuseets udstilling om IT Factory: http://www.aok.dk/udstilling/it-factory-mellem-linjerne

Læs mere om Kunstindustrimuseets café her: http://www.aok.dk/restauranter-cafeer/kunstindustrimuseets-cafe

 

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register