Omtale
Føj til favoritter Del Send
Udstilling | 19/11/12

International Performance Art Festival

Tidspunkt

Warehouse 9

Halmtorvet 13 D Bygning 66
1711 København V

Kontakt

27293387
 

 

  • Kineseren Zhu Ming har tidligere gjort sig bemærket med sin udstilling på Louisianna. Han er også med på International Performance Art Festival, der åbner torsdag i Warehouse9 ved Halmtorvet. Foto: PRKineseren Zhu Ming har tidligere gjort sig bemærket med sin udstilling på Louisianna. Han er også med på International Performance Art Festival, der åbner torsdag i Warehouse9 ved Halmtorvet. Foto: PR
Manden i den lukkede ballon uden ilt, kineseren Zhu Ming, er en af de kunstnere, der kan opleves på den fire dage lange International Performance Art Festival. Det er Warehouse9 ved Halmtorvet, der fra torsdag inviterer på installationer, der udfordrer alle ledder og kanter i det fysiske rum.

I en gigantisk, lufttæt badebold vil den kinesiske performancekunster Zhu Ming gelejde sig rundt i lokalet, mens han prøver at få kontakt til beskueren. Det er igen blevet tid til International Performance Art Festival, og kineseren er langtfra den eneste udlænding i programmet, der skal give publikummet en anden opfattelse af tid og sted.

Kunstnere på festivalen tæller blandt andre Penny Arcade, der var en del af Andy Warhols "The Factory" i New York, og som nu gæster København med sit seneste show "The Girl Who Knew Too Much".

Det Gritt Uldall-Jessen og Jørgen Callesen, som står for festivalen, og de ønsker med sammensætningen i dette års International Performance Art Festival at bringe kunstnernes eget initiativ med ind i udstillingerne.
- Samarbejdet med de deltagende kunstnere beror på en gensidig tillid. Vi møder kunstnere som kunstnere. Det betyder, at der opstår en dialog i samarbejdet, der virker ind på festivalen, skriver de to værter i en pressemeddelelse.

Hvis oplevelserne på Warehouse9 kræver mere end koncepter og installationer, før de synker ned, så har publikum mulighed for at få en forfriskning i kunstbaren BarHvaViHar. Bartenderne er studerende fra Det Kongelige Danske Kunstakademi og Det Jyske Kunstakademi, der, udover at servicere gæsterne, også tager temaet "velkomst" op og fortolker det.

Se festivalens fulde program her.

Hvad: International Performance Art Festival 2012
Hvor: Warehouse9 og tilstødende lokaler i Den Brune Kødby. Warehouse9, bygning 66, Halmtorvet 11C, 1711 København V
Hvornår: Torsdag 22. til søndag 25. november.
Hvordan: Billetter fås i døren eller på Biletto her.

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register