Omtale
Føj til favoritter Del Send
Udstilling | 08/01/13

HuskMitNavn på V1 Gallery

Af bm-amhe

Tidspunkt

V1 Gallery

Flæsketorvet 69-71
1711 København V

Åbningstider

Onsdag til fredag kl. 12-18 og lørdag kl. 12-16

Kontakt

33 31 03 21
 

 

  • Foto: HuskMitNavn Foto: HuskMitNavn
Oplev kunstneren HuskMitNavns nyeste malerier og tegninger, når han indtager V1 Gallery i Kødbyen fra d. 19. januar til d. 16. februar

..

Naive figurer, pangfarver og lettere provokerende budskaber. HuskMitNavn er efterhånden landskendt for sin satiriske streg, der går som varmt brød på den danske kunstscene.

Hans figurer har et karakteristisk udtryk, mens budskaberne er bemærkelsesværdige og tjener som stemme for ellers overhørte befolkningsgrupper, finurlige hverdagssituationer og absurditeter.

HuskMitNavn, der foretrækker at være anonym omkring sin person, startede med graffiti i byens gader og stræder i 1990’erne. Hans letgenkendelige tags tjente som inspiration for et yngre slæng af skatere, kunstnere og grafittimalere, og i 2001 tog hans karriere for alvor fart under det sigende dæknavn ‘HuskMitNavn’.

I dag, næsten 12 år senere, og adskillige udstillinger og projekter rigere, repræsenteres HuskMitNavn bl.a. af galleriet V1 Gallery i Kødbyen, hvor et kunsthungrende publikum troligt møder op for at bevidne hans næste træk.

Netop V1 Gallery lægger hus til udstillingen med titlen ‘One of these days’ - en titel HuskMitNavn ikke ønsker at lægge en fast betydning ned over: “Jeg bryder mig generelt ikke om at fortælle folk, hvordan de skal forstå mine ting. En del af pointen for mig er, at folk selv kan danne deres egne historier, når de ser mine værker,” siger han til aok.

For HuskMitNavn er kunsten som et drengeværelse, han aldrig helt er kommet ud af. “Jeg sidder stadig der inde og tegner løs i min egen lille verden. Kunsten bruger jeg til at skildre verden omkring mig, men samtidig bruger jeg også kunsten til at holde den lidt på behagelig afstand.”

Det, at han bruger kunsten som en fortolkning af verden, gør, at han får produceret en masse. Hans værker er dog ikke kun en privat fortolkning, men skal også sige andre noget; “Jeg tænker altid over at lave noget, der også har værdi for andre og ikke kun for mig selv.”

Udstillingen ‘One of these days’ er kunstnerens femte solo show hos V1 Gallery og består af 13 malerier på lærred og 19 værker på papir.

Hvem: HuskMitNavn
Hvor: V1 Gallery, Flæsketorvet 69, Kødbyen, København V
Hvornår: 18. januar fernisering fra kl.17-22. Den 19. januar 2013 til 16. februar 2013, onsdag til fredag: 12-18, lørdag 12-16, eller efter aftale

 

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register