Omtale
Føj til favoritter Del Send
Udstilling | 11/02/13

Gode knogler på Rådhuset

Tidspunkt

Københavns Rådhus

Københavns Rådhus 1
1550 København V
 

 

  • Foto: PR Foto: PR
Sammenslutningen ‘Goodbones’ vil slå et slag for den unge uetablerede kunst. Oplev det seneste initiativ, når Københavns Rådhus lægger dekadente rammer om 28 grønne kunstneres i alt 66 rebelske værker.

...

Panelet bag ‘Goodbones’ vil gennem en vinterudstilling på Københavns Rådhus skabe opmærksomhed omkring scenen for ung kunst uden for de etablerede rammer.

På udstillingen kan du opleve i alt 66 værker af 28 unge kunstnere, der alle har ansøgt om at få lov til at blive repræsenteret på udstillingen. Værkerne stikker i øst og vest i sin forskellighed, men har til fælles, at de er nytænkende og uetablerede værker. Her er tænkt ud af boksen.

Værkerne udfordrer besøgende på deres forventninger til konventioner og æstetik gennem et sammensurium af det etablerede, det unge, det uformelle og det officielle. Udstillingen fremstår i sin helhed som en kritisk stillingtagen til samtidskunsten.

De fysiske rammer står Københavns Rådhus for, der med sit officielle og mastodontiske udtryk skaber en fin kontrast til værkernes rebelske karakter.

Goodbones er opstået ud af et initiativ fra studerende ved Mediehøjskolen, Morten Løfberg og har siden udbredt sig til et samarbejde mellem unge kunstnere, Københavns Kommune og en arbejdsgruppe bestående af studerende fra landets forskellige kreative uddannelsesinstitutioner.

Hvad: Goodbones vinterudstilling
Hvor: Københavns Rådhus, Rådhuspladsen 1, 1550 København V
Hvornår: Torsdag den 14. februar til lørdag den 2. marts 2013. Fernisering onsdag den 13. februar kl. 14-17, herefter åbent dagligt fra kl. 8-17. Gratis adgang.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register