Omtale
Føj til favoritter Del Send
Udstilling | 15/10/07

Galleri Heede & Moestrup - www.HeedeMoestrup.dk

Galleri Heede & Moestrup har til husemidt i København og har, efter eget udsagn, et af landets største udvalg af moderne dansk og udenlandsk kunst.

Hovedvægten er lagt på dansk og udenlandsk maleri og grafik fra efterkrigstiden og fremefter. Stedet fungerer mere som kunsthal end som et egentlig galleri og har derfor et bredt udvalg af mange forskellige kunstnere som for eksempel danske Jens Birkemose, Ejler Bille, Carl-Henning Pedersen og Lars Ravn. Af udenlandske kunstnere kan nævnes Tapiés, Zao Wou-ki og Chagall.

Man har valgt at satse på etablerede og velrenommerede kunstnere, hvoraf mange efterhånden er blevet klassikere. Der er ofte tale om farverige billeder, inden for både den abstrakte og figurative genre, og man holder sig udelukkende til maleri, skulptur og grafik. Så dette er altså ikke stedet, man skal tage hen, hvis man leder efter de nyeste, eksperimenterende installationer eller vovet videokunst. Det lader man andre af byens gallerier om.

To gange om året arrangeres der et såkaldt 'lagersalg', hvor man sælger ud af det tilsyneladende utømmelige lager, for at få plads til nye værker. Det sker i foråret samt sidste weekend i november, hvor man i løbet af fire dage giver mellem 30-80% rabat på billederne.

Endvidere er galleriet forlægger af grafisk kunst og kunstbøger med speciale indenfor værkfortegnelser over forskellige kunstneres grafiske produktion samt monografier.


Læs Alt Om Kunst i København.

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.