Omtale
Føj til favoritter Del Send
Udstilling | 17/05/18

Galleri H og atelier Mette Hansgaard

Tidspunkt

Galleri H og atelier Mette Hansgaard

Rørholmsgade 6. kld.tv.
1253 København K

Åbningstider

Torsdag 15-18
Fredag 15-18
lørdag 11-14.
Første søndag i måneden kl.12-16
Efter aftale tlf. 4268 0900

Kontakt

42680900
 

Type

Gallerier

Kunstmuseer

Oplevelsesmuseer

Udstillingsbygninger

Øvrige museer

 

  • Foto: Ikke oplyst Lagt på af bruger:
  • Foto: Ikke oplyst Lagt på af bruger:
  • Foto: Ikke oplyst Lagt på af bruger:

Keramik og akvarel udstilling i Galleri H

Brugeromtale
Oprettet af: Atelier Mette Hansgaard 17. maj 2018
Senest redigeret af Atelier Mette Hansgaard 24. jun 2018

Velkommen i Galleri H i juni måned

Vi byder velkommen til fernisering søndag den 3. juni 2018. kl. 12-16. Udstillingen kan derefter ses frem til den 30. juni 2018.

Jane Klostergaard præsenterer spændende keramik og Erik Muff Reinert viser flotte akvareller.

Fra den 3. til den 30. juni kan du derfor opleve en spændende udstilling i kunstgalleri Galleri H i København.

Galleri H ligger i kunstnergaden Rørholmsgade 6. kld.tv. Galleriet har åbent torsdag til lørdag hver uge.

Om Erik Muff Reinert

Erik foretrækker at male i den friske luft. Han maler friluftsmalerier. Erik arbejder i den ånd han er i, den frie kunst. Han bor på Helgenæs på syddjurs, og maler mest akvareller i det fri.

Tidsånden finder også vej til landet gennem besøgende, medierne og hans fornemmelser, den kulturelle puls.
Naturtilstanden kommer til udtryk i plein air maleriet som betyder friluftsmaleri. Udstillingen er akvareller lavet som plein air og du kan opleve smukke fantastisk blomstermalerier mm.
Kom og bliv inspireret af nogle akvareller i særklasse. Erik arbejder med naturen og kulturen som ying og yang.
Arbejder med tilvalg og mindre fravalg - Som en vegetar kan være FOR grønsager, og ikke imod kød. I sit formsprog arbejder han også med gyldne mellemveje, som at det ene ikke udelukker det andet.

Erik arbejder visuelt, da ingen skal bilde ham ind, at den menneskelige tilstand kan overføres med et skrevet alfabet alene. Erik arbejder med kunsten som med livet hvor det skal være tilladt at undrer sig.

Erik er medlem af Syddjurskunstnere, han underviser på Engelsholm Højskole og Kragekær Kunstskole, hjemme kan han mødes på stranden med sit vandrette staffeli. Til daglig bor Erik bor sammen med kæresten, den keramiske formgiver, Jane Klostergaard.

Kunstneriske aktiviteter af Erik.
Erik Meinert har været med til at repræsentere Danmark på det Scandinaviske hold i Fabriano in Aquarello 2018, Italien. Fabriano er den by i Europa der først lavede papir, og den gør det stadigt. Hvert år samles akvarelmalere fra hele verden for at dele med og inspirere hinanden. Senest har Erik bl.a. malet et bestillingsarbejde til Hippologisk Selskab Vilhelmsborg, heste maleri som gave til Prinsesse Benedikte i Berleburg.

Erik har i perioden 1987-1985 Studeret Teknisk tegning på Skolen for Brugskunst, København. Samt arbejdet som Indretningsarkitekt. Erik har bl.a. arbejdet med klassisk indføring i frihåndstegning, akvarel, farvelære (NCS), konstrueret perspektiv, og projektionstegning. Bestillingsopgave, Amalienborg Slot. Ligeledes har han lavet tegninger af bl.a. Glyptoteket, Søpavillonen, Liselund Slot osv. Erik maler også portraitter.

Om keramik Jane Klostergaard

I Janes arbejde som kunstner bliver hun oftest inspireret af forskellige indtryk som samler sig i sindet, som regel fra naturen. At skabe på sindets strenge og indfange det hele i formen og farven. Jeg forsøger at lave keramik, man har lyst til at røre ved og blive fanget af. Sjælen i keramikken er resultatet af en undersøgelses af form, materiale og teknik som er bleven formidlet af min erfaring, teknik og fantasi.

I Baglokalet arbejder billedkunstner Mette Hansgaard også i sit atelier. Du kan se malerier og akvareller af Mette Hansgaard, men mange kunstværker er også udlånt til kunstforeninger i juni måned. Så hoved udstillingen i kunstgalleriet Galleri H er primært Jane og Erik.

 

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort