Omtale
Føj til favoritter Del Send
Udstilling | 07/03/18

Galleri H

Galleri H

Rørholsmgade 6. kld.tv.
1253 København K

Åbningstider

Torsdag 15-18 fredag 15-17 lørdag 11-14. Den første søndag hver måned 12-16

Kontakt

42680900
 

Type

Gallerier

Kunstmuseer

Oplevelsesmuseer

 

 

 

  • Foto: Ikke oplyst Lagt på af bruger:
  • Foto: Ikke oplyst Lagt på af bruger:
  • Foto: Ikke oplyst Lagt på af bruger:
Brugeromtale
Oprettet af: Atelier Mette Hansgaard 7. mar 2018
Senest redigeret af Atelier Mette Hansgaard 7. mar 2018

Besøg Galleri H i Kunstnergaden Rørholmsgade 6. kld.tv. Her udstiller Anne Lethan fra den 1. april til den 21. april 2018.
Udstillingen kan ses hver uge torsdag til lørdag. I Baglokalet kan du også besøge kunstner Mette Hansgaard der arbejder i sit atelier.

Galleriet er åbent torsdag 15-18 fredag 15-17 lørdag 11 -14. Første søndag i måneden sammen med kunstnergaden Rørholmsgade. Kontakt os gallerih.dk
Billedkunstner Anne Lethan Hansen er født i 1973. Hun holder til i Svinninge ved Holbæk med min familie. Anne har de seneste 12-14 år leget med billedkunsten. Hun maler med akrylmaling og hendes værker er abstrakte, med en fornemmelse af dybde og rum. Anne arbejder med kontrasterne – lys, mørke og det blide kontra det rå. Inspirationerne er af stemninger og farver jeg møder i min hverdag, og ikke mindst af musik. Hun bruger musikken i skabelsen af kunstværkerne, hvor stemninger mødes i skøn forening på mit lærred. Musikken fremkalder indre billeder og sætter gang i både følelser, tanker og ikke mindst bevægelser.

Kik forbi Galleri H. Lige ved Botanisk have. Vi har skiftende udstillinger, malekurser, maleworkshops og personlig coaching af Mette, der er også er uddannet livscoach.

 

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.