Omtale
Føj til favoritter Del Send
Udstilling | 18/08/10

Free Zone CPH

Tidspunkt

Ofelia Plads

Sankt Annæ Plads 36
1250 København K

Åbningstider

Dagligt fra kl. 10 - midnat.

Kontakt

70106070
 

 

  • I England smider de de også hæmningerne. De nøgne mennesker samler her ind til en brystkræftafdeling på Southend Hospital. Foto: Genrebillede. Foto: SUZANNE PLUNKETTI England smider de de også hæmningerne. De nøgne mennesker samler her ind til en brystkræftafdeling på Southend Hospital. Foto: Genrebillede. Foto: SUZANNE PLUNKETT
Kunstprojekt inviterer alle til at smide hæmningerne på Ofelia Beach ved Skuespilhuset.

Har du bare lyst til at smide alt tøjet, skrige alt hvad du kan eller blot danse den vildeste squaredance, så er muligheden der nu, hvor kunstprojektet Free Zone CPH lægger vejen forbi Ofelia Beach ved Skuespilhuset.

Her er ingen regler og rammerne for, hvordan vi plejer at opføre os i det offentlige rum, er ophævet. I stedet inviterer Free Zone CPH med en masse sjove, provokerende skilte, alle til at udfordre den måde, hvorpå vi bruger byrummet i dag. Ved at skabe forskellige frizoner, hvor man eksempelvis gerne må hoppe, skrige, synge og danse, stilles der spørgsmål ved, hvordan man opfører sig i det offentlige rum og om det måske kunne gøres anderledes.

Free Zone er udviklet af Bosch & Fjord, der er en kreativ virksonhed, som arbejder med design, kunst, arkitektur i tværfaglige projekter, og erfaringerne fra Free Zone skal bruges til at udforme udendørs arealerne ved Skuespilhuset, når disse senere skal udvikles til rekreative områder.

Når Ofelia Beach lukker flytter Free Zone skiltene ud til andre steder i København og det er københavnerne selv, der bestemmer, hvor de skal være. Når man har fundet sin egen yndlingszone på Kvæsthusmolen kan man igennem Det Kongelige Teaters Facebookside fortælle, hvor i byen zonen skal være.  

Hvad: Free Zone CPH

Hvor: Ofelia Beach ved Skuspilhuset

Hvornår: Fra 21. august - 5. september. Alle dage fra kl. 10-24. Gratis adgang.

 

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register