Omtale
Føj til favoritter Del Send
Udstilling | 14/01/15

Dansk Arkitektur Center

  • Foto: Ikke oplyst
  • ARKITEKTURMODEL AF ET STYKKE KØBENHAVN HOS DANSK ARKITEKTUR CENTER GAMMEL DOK PÅ CHRISTIANSHAVN. Foto: CLAUS BECH ANDERSENARKITEKTURMODEL AF ET STYKKE KØBENHAVN HOS DANSK ARKITEKTUR CENTER GAMMEL DOK PÅ CHRISTIANSHAVN. Foto: CLAUS BECH ANDERSEN
  12  
Dansk Arkitektur Center er samlingspunkt for alle med interesse for ny arkitektur, byernes udvikling og innovation i byggeriet og tilbyder en bred palet af oplevelser.

DAC tilbyder en bred palet af oplevelser. Foruden de skiftende udstillinger er der et væld af workshops og foredrag inden for arkitektur og byudvikling. Boghandlen giver inspiration til mere og cafeen er med sin fantastiske udsigt over havnen blevet et populært sted at spise brunch.

Udstillinger
På de skiftende udstillinger kan man få indblik i de nye strømninger inden for dansk og international arkitektur formidlet på en let tilgængelig og interaktiv måde. Til udstillingerne er der altid knyttet familieworkshops, foredrag og andre arrangementer som sætter udstillingerne ind i en større kontekst.

Guidede ture
På de populære guidede ture i forskellige formater kan man komme tæt på den nye arkitektur og byudvikling i hovedstaden - enten på egen hånd med en podwalk eller podrun eller med en guide. På de mange arrangementer, debatter, foredrag, talks og familieworkshops tager emner op der udforsker og belyser, hvad arkitekturen betyder for os alle sammen i vores hverdag og i vores samfund.

Bøger fra gulv til loft
Boghandlen i Dansk Arkitektur Center har Nordens største udvalg af bøger om arkitektur og design og et fint udvalg af designartikler.

Cafe med udsigt
I DACs Café får du byens bedste udsigt over Københavns Havn: Cafeen er et populært sted i weekenden, hvor weekendbrunchen er i høj kurs. På hverdage serverer vi frokost fra vores sæsonbestemte cafékort

Gl dok pakhus
Dansk Arkitektur Center ligger i Gammel Dok Pakhus på førte parket til Københavns Havn. Det markante pakhus har navn efter Danmarks første tørdok, som blev anlagt i 1739. Bygningen har siden 1986 huset Dansk Arkitektur Center.

Onsdag er der åbent helt ind til kl.21. Der er desuden denne dag gratis adgang fra kl. 17-21.

I sommerperioden har DAC åbent indtil kl. 18 alle dage (maj-august).

Åbningstider
Hverdage 10-18 (onsdag indtil 21)
Weekend og helligdage 10-17

Pris
Voksne: 60 kr. Studerende/pensionister: 40 kr. Børn under 15 år: gratis. Onsdag 17-21 gratis adgang.

Følg med på dac.dk og i kalenderen

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.