Omtale
Føj til favoritter Del Send
Udstilling | 25/01/18

CLOSE ENCOUNTERS

Tidspunkt

Den Frie Udstillingsbygning

Oslo Plads 1
2100 København Ø

Åbningstider

Mandag lukket
Tirsdag 12.00-18.00
Onsdag 12.00-18.00
Torsdag 12.00-21.00
Fredag 12.00-18.00
Lørdag 12.00-18.00
Søndag 12.00-18.00

Kontakt

33 12 28 03
 

Type

Gallerier

Kunstmuseer

Oplevelsesmuseer

 

  • Foto: Ikke oplyst Lagt på af bruger:
  • Foto: Ikke oplyst Lagt på af bruger:
  • Foto: Ikke oplyst Lagt på af bruger:
  • Foto: Ikke oplyst Lagt på af bruger:
  • Foto: Ikke oplyst Lagt på af bruger:

CLOSE ENCOUNTERS - 5 dage med nærværende nyskabende værker; koreografiske installationer, forestillinger, dansefilm, kunstnerpræsentationer og -samtaler

Brugeromtale
Oprettet af: Anne Mette 25. jan 2018
Senest redigeret af Anne Mette 25. jan 2018

Dansehallerne inviterer i samarbejde med Den Frie Udstillingsbygning til 5 intense dage med nærværende værker af nyskabende kunstnere fra 7 lande.

Publikum inviteres indenfor til et bemærkelsesværdigt program med nære møder. Man komme helt tæt på koreografiske installationer, opleve forestillinger, dansefilm, kunstnerpræsentationer og -samtaler. Der er noget for alle - de helt små (0-5 år), for folk der vil give deres husdyr, hunden eller katten, en oplevelse ud over det sædvanlige, for de der har brug for en vandret stund på lydrejse - og alle andre nysgerrige sjæle.

1000 meter reb i bevægelse der forbinder og adskiller kroppe, forestillinger for hunde og katte, horisontal lydrejse, kæmpe kriblende, krablende, klukkende græsstrå, begrænsende kys, koreograferet måltid og meget mere.

Kom liggende med på en lydrejse med den frygtløse sampler, medie-vagabond og billedkunstner Daniela Bershan (DE/IL), oplev CAVEMUSIC. Der er både mulighed for en halvanden times oplevelse og en 8 timers rejse fra midnat til morgen.

Giv som hunde- eller katteejer dit kæledyr en oplevelse udover det sædvanlige med PERFORMANCES FOR PETS af Krõõt Juurak (EST) og Alex Bailey (UK), hvor det ikke som vanligt er dyrene, der underholder deres mennesker, men her en kunstnerduo der optræder for de enkelte dyr.

Der er også noget for de yngste (0-5 år), og deres voksne, når der zoomes ind på græsplænens forunderligheder i den kriblende, krablende og klukkende performanceinstallationen GRÆSGRØN af Gazart, af den kritikerroste koreograf Tali Rázga (DK).

I den fine udstillingsbygning byder vi også på to performative installationer, der strækker sig over flere timer THISENGTANGLEMENT og DURATIONAL ROPE af den svensk-brasilianske kunstnerduo QUARTO, der i begge værker arbejder med 1000 meter reb – der blandt andet som en massiv sort tråd transformeres til en lasso, en pisk, en slange, en stor knude m.m.

Den bevægende udstilling byder desuden på den koreografiske installation cloth af ccap (SE) og danmarkspremiere på Mette Edvardsens (BE/NO) seneste roste værk OSLO.
Se også to små stærke værker af Fabio Liberti (IT/DK) – DON`T KISS og SOLO FOR REAL

Der vil desuden være kunstnersamtaler, dansefilm, talks m.m.

Dansehallernes CLOSE ENCOUNTERS finder sted i den smukke ramme, Den Frie Udstillingsbygning, Oslo Plads 1, København Ø – hvor de koreografiske installationer og forestillinger vil bebo og levendegøre udstillingslokalerne.

Caféen Polykrom i bygningen vil have ekstraordinært åbent under CLOSE ENCOUNTERS, så publikum har mulighed for at stille sult og tørst mellem værker og events.

Dansehallerne og Den Frie glæder sig til at byde publikum velkommen til intense og helt særlige dage.

Se meget mere om programmet spilletider m.m. her:
https://www.dansehallerne.dk/forestilling/close-encounters/

Bemærk særlige åbningstider for Den Frie Udstillingsbygning under CLOSE ENCOUNTERS, programoversigt her:
http://www.dansehallerne.dk/wp-content/uploads/2018/01/CLOSE-ENCOUNTERS-...

 

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register