Omtale
Føj til favoritter Del Send
Udstilling | 08/06/12

Christianias Folkeaktie Festival

Tidspunkt

Grå Hal Christiania

Refshalevej 22931245
1440 København K
 

Type

Oplevelsesmuseer

 

  • Foto: Ikke oplyst Lagt på af bruger:
Brugeromtale
Oprettet af: Kim wilhelm 8. jun 2012
Senest redigeret af Kim wilhelm 8. jun 2012

Folkeaktiefestival
En uges Total Kultur- og Sanseoplevelse i Den Grå Hal
man.d.25.6 – søn.d.1.7. Hver dag fra kl.12:00. Indgang gratis.

Den sidste uge af juni danner Den Grå Hal rammen omkring en stor Kunstauktion som afholdes i samarbejde med Lauritz.com. En lang række anerkendte kunstnere donerer værker til auktionen som udstilles hele ugen. Kom og opleve værker af bl.a. Bjørn Nørgaard, Erik Clausen, Franz Beckerlee, Erik Hagens, Niels Reumert, og mange flere, side om side med Christianias kunstnere. Kunstauktionen er til fordel for Folkeaktien, og alle værker kan ses og bydes op gennem hele ugen, på Lauritz.com.
Der kommer flere arbejdende kunstnere og maler i Den Grå Hal under arrangementet, som vil lade sig inspirere af stemningen og publikummet.

Udover denne fantastisk og mangfoldig kunstudstilling, bliver Den Grå Hal i denne uge omdannet til det nye spise- og spillested i byen. Her kan du nyde din mad i et fortryllende Café område med skov og grønt mens du nyder kunsten og en varieret musik, underholdnings og film program.

Eftermiddagene byder på Øko Café hvor der kan købes lækre sandwich, suppe, kaffe, kage, mm.
I Folkekøkkenet kommer der spændende gæstekokke hver dag, og tilbereder inspirerende og velsmagende retter sammen med Christianias køkkenpersonale. Blandt andre kommer Camilla Plum, Mette Martinussen fra 1ste til Højre og Madeleines Madteater, Joakim fra Cucina Autonoma m.fl.
Der serveres hver dag kl.18, og hele overskuddet fra køkkenet går til Folkeaktien.

På Café scenen og den store scene kan du opleve et bredt spekter af dygtige musikere og optrædende med bl.a. akustisk, elektronisk, spoken word, blues, jazz, indie, world, fusion, rock, varieté, klassisk, sang, og kor.

Om eftermiddagene viser vi et bredt udvalg af nye og gamle Christiania film, udenlandske optagelser, live optagelser fra CATV mm., børnekultur m. kreativt værksted, debat og foredrag.

Lauritz.com kommer og afslutter auktionen søndag d.1.7., hvor bl.a. Michala Petri giver koncert og fylder Den Grå Hal med skønne toner.

Se hele programmet på:
http://www.trixxx.dk/

Christiania hjemmeside:
http://www.christianiaooo.dk/

 

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register