Omtale
Føj til favoritter Del Send
Udstilling | 09/10/12

Byudvikling i Indien - foredrag af Kim Herforth Nielsen

  • Foto: Ikke oplyst Lagt på af bruger:
Brugeromtale
Oprettet af: Bruger 145616 9. okt 2012
Senest redigeret af Bruger 145616 20. nov 2012

Indiens storbyer vokser eksplosivt, og det fører store urbane og sociale forandringer med sig. Kim Herforth Nielsen, stifter af arkitektfirmaet 3XN, fortæller om Indiens rivende by- og arkitekturudvikling i et foredrag på ARKEN onsdag den 28. november.

Hvad kan Mumbais tætbefolkede slumkvarterer lære os om byudvikling i Danmark - og hvordan kan danske erfaringer blive omsat til konkrete løsninger i Indiens millionbyer? Arkitekten Kim Herforth Nielsen fortæller om de udfordringer og potentialer, han har mødt i sit arbejde i megabyen Mumbai og sætter Indiens byudvikling ind i et dansk perspektiv.

Ifølge Kim Herforth Nielsen er det nemlig helt modsatrettede udfordringer, man som arkitekt møder i indiske storbyer sammenlignet med danske forhold. ”Hvor vi herhjemme forsøger at skabe mere liv mellem husene, er det den modsatte udfordring, der gør sig gældende i Mumbai - her er der næsten for meget liv”, fortæller arkitekten.

3XN er kendt for en stærk profil inden for social og miljømæssig arkitektonisk bæredygtighed. Disse værdier er man begyndt at fokusere på i Indien og i hovedstaden Mumbai, hvor arkitektfirmaet er blevet valgt til at lave et større byggeprojekt.

Hør Kim Herforth Nielsen fortælle om Indiens og især Mumbais spændende by- og arkitekturudvikling onsdag den 28. november kl. 18.10-19.00 på ARKEN. Foredraget er gratis for gæster med entré til museet.

 

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register