Omtale
Føj til favoritter Del Send
Udstilling | 11/12/12

Byens netværk: Kick off Mipim 2013

Brugeromtale
Oprettet af: DAC 11. dec 2012

Byens Netværk holder et kick-off for dig, der skal med til Mipim, ejendomskonference i Cannes, og dig, der er nysgerrig og måske overvejer at tage med næste gang.

Mipim er den årlige internationale ejendomskonference i Cannes. Knap 20.000 deltagere besøgte sidste år konferencen, heraf ca. 400 danskere.

Byens Netværk holder et kick-off for dig, der skal med til Mipim, og dig, der er nysgerrig og måske overvejer at tage med næste gang.

Lett Advokatfirma inviterer indenfor til en eftermiddag, hvor vi sammen kan forberede netværksugen. Hvordan kommer vi hjem fra Mipim 2013 med de gode kontakter og opgaver i kufferten?

Jacob Saxild fra Copenhagen Capacity kommer og fortæller om den mangeårige indsats på MIPIM fra at være en "4 dage i Cannes"-aktivitet til at være en "365 dages, både global og regional"-markedsføring.

Copenhagen Capacity udvikler parallelt hermed et nyt interaktivt erhvervskort over Hovedstadsregionen, som skal understøtte markedsføringen af regionens erhvervsområder, udviklingsprojekter og infrastruktur.

Jacob Saxild vil gerne præsentere og drøfte, hvordan ejendoms- og byggebranchen får mest ud af både erhvervskortet og markedsføringen - og selvfølgelig om Copenhagen Capacitys stand og aktiviteter på årets MIPIM.

Dato og tid: den 29. januar 2013 kl. 17.00 - 19.00

Sted: Lett Advokatfirma, Rådhuspladsen 4, 1550 København V

Kontaktperson i Dansk Arkitektur Center: Henriette Sofie Larsen hsl@dac.dk /tlf: + 45 2334 4601

Arrangør: Byens Netværk

 

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register