Omtale
Føj til favoritter Del Send
Udstilling | 27/09/12

Bentemarie Kjeldbæk

Tidspunkt

Brøndsalen

Frederiksberg Runddel 1
2000 Frederiksberg

Kontakt

45 81 27 91
 

 

  • Bentemarie Kjeldbæk Foto: PR

    Bentemarie Kjeldbæk

    Foto: PR
Oplev Bentemarie Kjeldbæk spanske motiver i Brøndsalen.

...

Spanske motiver Tre gallerier – Asbæk, Birthe Laursen og Provence – er gået sammen om at vise en udstilling i Brøndsalen af Bentemarie Kjeldbæk.

Udstillingen, der åbner fredag, består af malerier samt et væld af tegninger. Alle med spanske motiver. Det var, som vi skrev i forbindelse med kunstnerens runde fødselsdag for nylig, Barcelona og andre spanske byer, der forløste Bentemarie Kjeldbæk som kunstner. Dramaet er dér så tæt på. Det er i tempoet og temperamentet i flamencodansernes bevægelser.

Det er i mødet mellem livet og døden om eftermiddagen i arenaen, når ritualerne folder sig ud i et fantastisk skuespil, der fortæller om livets intensitet og minder om dødens uafvendelighed. Det er farverne og bevægelserne på de madmarkeder, der er nogle af Bentemarie Kjeldbæks foretrukne motiviske jagtmarker. En fisk, et bundt fjerkræ, stærkt farvede frugter og grøntsager, nogle skaldyr, flået småvildt og fornemmelsen af konernes råb. Livet på caféerne. Vin om morgenen og morgenmad om natten. Liv og død og mad og drikke og lyst og længsel. Alt sammen set i enkle konturer, i stærke kontrastrige farver gennemstrålet af et klart lys.

Hvem: Bentemarie Kjeldbæk
Hvor: Brøndsalen, Frederiksberg Runddel 1.
Hvornår: Mandage-fredage 12-18, lørdage-søndage 11-18. Til 14. oktober.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register