Omtale
Føj til favoritter Del Send
Udstilling | 15/01/13

Arbejdsmiljø - en fotoudstilling

Tidspunkt

Arbejdermuseet

Rømersgade 22
1362 København K

Åbningstider

Alle dage 10.00-16.00
Onsdage 10.00-19.00

Kontakt

33 93 25 75
 

Type

Øvrige museer

 

  • Foto: Ikke oplyst Lagt på af bruger:
Brugeromtale
Oprettet af: Arbejdermuseet 15. jan 2013
Senest redigeret af Arbejdermuseet 16. jan 2013

På Arbejdermuseet & ABA har vi længe ønsket at sætte fokus på arbejdsmiljø. Derfor er vi glade for at kunne præsentere en ny særudstilling om emnet

Ny teknologi og nye produktionsformer har gjort sit indtog på de europæiske arbejdspladser. Men arbejdet er stadig slidsomt og potentielt en trussel mod vores helbred. Kemikalier, stress, arbejde på udsatte steder og ensformige bevægelser udfordrer vores krop og psyke.

På balkonen i Arbejdermuseets festsal vil man kunne se fotos fra Det Europæiske Arbejdsmiljøagenturs internationale fotokonkurrence om arbejdsmiljø.

Agenturets mission er "at gøre Europas arbejdspladser sikrere, sundere og mere produktive", og som de indkomne fotografier illustrerer, så er der mange forskellige bud på arbejdsmiljø i det 21. århundrede.

Af de mere end 2500 indsendte bidrag viser vi de finalefotos, der bedst indfangede formålet med konkurrencen – at fremme bevidstheden om et sundt arbejdsliv og risikoforebyggelse på arbejdspladsen.

Udstillingen er blevet til i et samarbejde med Det Europæiske Arbejdsmiljøagentur (EU-OSHA) og agenturets Focal Point Denmark.

 

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register