Specificer søgning

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Foto: PR

Vin med udsigt: Papirøen har fået ny kæmpe vinbar

Nyd udsigten til Skuespilhuset, mens du snacker og drikker vin i Papirøens nye vandingshul.
Foto: Rasmus Kramer Schou
Byliv | 12/11/16

Nyt gådespil sender dig på spændende jagt på Christiansborg Slot

Gå på opdagelse på Christiansborg Slot, bliv klogere og lær dine venner bedre at kende.
I anledning af International Science Center and Science Museum Day d. 10. november 2016, havde Experimentarium inviteret pressen indenfor på Danmarks nye science center som åbner d. 26. januar 2017. En ansat laver et sæbebobbelshow, som bliver en fast del af det nye Eksperimentarium. Sæbebobler indeholder masser af videnskab forklarer han Foto: Ikke oplyst
Udstilling | 11/11/16

Smugkig: Kom med bag facaden på det ny Experimentarium

Efter to et halvt års arbejde, en brand og et byggebudget på 458 millioner kroner genopstår Experimentarium i det nye år på sin gamle plads i Hellerup. Nu med to ekstra etager og 16 interaktive udstillinger.
Foto: Ikke oplyst
Udstilling | 14/10/16

Experimentarium genåbner i storslået bygning til januar

Så skal der snart eksperimenteres i Hellerup igen.
Der er både gamle billeder og rekvisitter på den ny Olsen Banden udstilling. Foto: Asger Ladefoged Foto: Asger Ladefoged
Udstilling | 30/09/16

Ny udstilling: Hundehoveder, hængerøve og Bennys gule sokker

Nordisk Film i Valby åbner fredag 30. september en ny permanent udstilling om Olsen Banden – komplet med rekvisitter fra filmene og rundvisninger med særlige Olsen Banden guider.
I weekenden 24.-25. september blev Bella Center omdannet til Comic Con. Den store messe var for første gang i Danmark, men den er allerede en verdensomspændende succes. Messens omdrejningspunkt er populærkultur med fokus på tv-serier, tegneserier, gaming, costplay og meget mere.Her kunne man deltage i masser af aktiviteter på de mange stande, og man kunne høre en række talks med forskellige skuespillere fra tv-serier som Fear The Walking Dead og Game of Thrones. Man kunne også møde en række populære danske Youtubere. Foto: Jens Nørgaard Larsen
Udstilling | 26/09/16

Se billederne: Pikachu, Mario og alle deres fantasi-venner invaderede København

Den store messe Comic Con var for første gang i Danmark, og både SuperMario, Wonder Woman, Holger og en flok stormtroopers kiggede forbi.
1
Foto: Jens Nørgaard Larsen
Udstilling

De fem romantiske museer

Hvis det skal være lige så drivende romantisk, som da Amor var dreng, er der kun ét at gøre: Udskyde længslen efter at knuge sin elskede inderligt ind til sig, hvilket i virkeligheden også er essensen af dét at være romantisk. Ventetiden behøver dog langtfra at være kedelig, for byen byder på masser af inspirerende museer, hvor man kan dyrke romantikken.
Museumsdirektør på Glyptoteket, Flemming Friborg, stopper. Foto: Ida Marie Odgaard
Udstilling | 26/09/16

Glyptotekets direktør stopper

Flemming Friborg genansøger ikke sin stilling og holder derfor op 1. februar næste år.
Hvis du har gået eller cyklet en tur på Nyhavns skyggeside en af de seneste dage, har du måske bemærket noget mystisk. Den flotte, røde bygning på hjørnet af Kgs. Nytorv er blevet pakket ind i grimme, brune kaffesække fra top til tå.Bag kaffesækkene gemmer Charlottenborg sig, og kunsthallen har en finger med i spillet. Det er nemlig kunstneren Ibraham Mahama, der i forbindelse med udstillingen »An Age of Our Own Making« har fået lov til at lave bygningen om til et stort kunstværk bestående af kasserede kaffesække fra Ghana.Sækkene har en række historier med sig. De har været brugt til at transportere råvarer over Atlanterhavet og rundt i Ghana, og mange mennesker har haft fat i dem undervejs. Formålet med kunstværket er at få forbipasserende og kunsthallens besøgende til at tænke over forbrug, ressourcer og de vilkår, som vores varer produceres under.Du kan se Ibraham Mahamas kunstværk på Kunsthal Charlottenborgs facade frem til 15. januar 2017.På udstillingen »An Age of Our Own Making« kan du desuden opleve skulpturer, film, performances, installationer, arkitektur og malerier skabt af Kamal Aljafari, Moshekwa Langa, Tita Salina og Irwan Ahmett, som ligeledes fokuserer på vores deltagelse i samfundet og vigtigheden af at passe på naturen omkring os. Og fra åbningsdagen kan du se en sejlende skraldeø i Københavns havn. Det er kunstneren Irwan Ahmett, der står bag det flydende værk, som vil ligge i vandet i Nyhavn i 14 dage og derefter indgå i udstillingen på Charlottenborg.Hvad: »An Age of Our Own Making«Hvor: Kunsthal CharlottenborgHvornår: 15. september 2016 til 15. januar 2017 Foto: PR
Udstilling | 12/09/16

Se billederne: Hvem har pakket københavnsk bygning ind i kaffesække?

Har du også undret dig over, hvorfor en af de flotte bygninger ved Kgs. Nytorv er pakket ind i brune kaffesække? Her er forklaringen.
Hullet i rummet i Nikolaj Kunsthal. Foto: Nikolaj Kunsthal
Udstilling | 27/08/16

Guide: De 5 til Copenhagen Art Week

Den næste uge vil København emme af kunst, når Copenhagen Art Week løber af stablen. AOK guider til fem kunstneriske oplevelser.
Den schweizisk-amerikanske fotograf Marco Grob har fotograferet en lang række af verdens mest fremtrædende statsoverhoveder, politikere, musikere og sportsstjerner. Fra den 26. august bliver hans billeder udstillet på Det Nationalhistoriske Museum på Frederiksborg. Marco Gros havde torsdag fornøjelsen at vise Kronprinsesse Mary portrætterne Foto: Ólafur Steinar Gestsson
Udstilling | 25/08/16

Se billederne: Nye portrætter af kronprinsparret er klassiske - og lidt kedelige

Føj til favoritter
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Kronprinsparret er portrætteret klassisk og konventionelt af fotografen Marco Grob på en ny udstilling, hvor Det Nationalhistoriske Museum viser hans fotografier af internationalt kendte personligheder.
Foto: Ikke oplyst
For børn | 23/08/16

Ny børneudstilling gemmer på skilteskove, hemmelige kroge og nedstyrtede satellitter

Kalder børn og voksne i alle aldre. En ny udstilling er klar til at henrykke alle personer i alderen 0-117 år.
Mathilde Grafström fotograferer nøgne og naturlige kvinder for at rykke i kvinders negative selvbillede. Før jul blev en udstilling på Nytorv med Mathilde Grafströms fotografier stoppet, men det holder ikke kunstneren tilbage. Hun er aktuel med bogen "Female Beauty" og satser på at få stablet en anden udstilling i det offentlige rum på benene i en nær fremtid. Mathilde Grafström finder det paradoksalt, at eksempelvis privathospitalet Nygart kan vise nøgne kvinder på deres busreklamer, mens hendes kvindeportrætter i første omgang er blevet vurderet som værende blufærdighedskrænkende. Klik videre og se alle billederne eller besøg www.mathildegrafstrom.com. Foto: Mathilde Grafström. Foto: Ikke oplyst
Udstilling | 10/06/16

Københavns Kommune siger ja til nøgne kvinder på Nytorv

Først fik hun et nej, men nu giver Københavns Kommune tilladelse til, at fotograf Mathilde Grafström kan udstille meterhøje billeder af nøgne kvinder på Nytorv.
Foto: Elena Chernyshova
Udstilling | 01/06/16

Guide: Det skal du opleve på Copenhagen Photo Festival

Fra d. 2.-12. juni er der Copenhagen Photo Festival i København. Men et massivt program, kan det være svært at overskue, hvor man skal starte. Vi har teamet op med folkene bag festivalen, der har plukket en række oplevelser, som man ikke bør gå glip af. Læs med her.

AOK Tjenester

 • serviceicon

  Festtjenesten

  Skal du holde fest? Her er ideer og tilbud
 • serviceicon

  Cateringtjenesten

  Inspiration til mad der matcher dine ønsker
 • serviceicon

  Bryllupstjenesten

  Find al inspiration til dit livs fest
 • serviceicon

  Julefrokost

  Skal du holde julefrokost? Udfyld formularen og få mange tilbud tilbage fra vore julefrokostudbydere.