serviceiconNytårstjenesten

Udfyld nedenstående formular, og forespørg blandt de mange nytårsarrangører.

Arrangørerne mailer derefter tilbage til dig, såfremt de kan imødekomme dine ønsker, så du i ro og mag kan sammenligne dem.

Det er vores erfaring, at tilbud der er fremsendt uden personlig samtale,ofte kun er vejledende. Vi foreslår derfor, at du kontakter nytårsarrangørerne direkte for at få uddybet de tilbud som du modtager.

AOK ønsker dig et godt nytår! 

Personlige oplysninger
Service indstillinger
:

Hold CTRL nede for at vælge flere køkkentyper.

Type the characters you see in this picture. (Bekræft vha. lyd)
Indtast de bogstaver du ser i billedet ovenfor. Hvis du ikke kan læse dem, indsend da formularen og et nyt billede vil blive vist. Der er ikke forskel på store og små bogstaver.
Foto: PR
Annonce | 25/05/16

København går World Tapas Day-amok

I dagene fra 9. til 19. juni forvandles København til et slaraffenland for tapaselskere, når World Tapas Day indtager byen med spanske specialiteter og udsøgt sydlandsk stemning.
Foto: Oliver Sichlau
Byliv | 27/05/16

3X: Spis dig igennem Distortion

Distortion fejrer deres Københavnermiddag-jubilæum med tre vilde middage. Kom med her.
Foto: PR

Skål: Kom til cider-fest på Grønttorvet

Nomas cider-pusher holder lanceringsfest for deres 2015 årgang, og du kan smage årets Æblerov lige her.
Den svenske restaurantkæde Boulebar kommer til Danmark. Stedet leverer fransk mad og petanque på tilstødende baner. Målet er stor millionomsætning, Den danske chef Kasper Miller har vundet petanque DM 23 gange og er blevet nummer ni til VM for år tilbage. Han er fotograferet på Boulebar i Malmø, torsdag den 19. maj 2016. Foto: Ida Marie Odgaard

Restaurantkæde vil erobre København med petanque og Moule Frites

Svensk restaurantkæde med dansk frontfigur slår dørene op i Danmark til efteråret. Varen er fransk mad, men det er petanque, der skal lokke kunder til i alle aldre. Firmaet vil ansætte op mod 40 mand.

AOK Tjenester