serviceiconJulefrokost

Udfyld nedenstående formular, og forespørg blandt de mange tilmeldte restauranter.

Restauranterne mailer derefter tilbage til dig, såfremt de kan imødekomme dine ønsker, så du i ro og mag kan sammenligne dem.

Det er vores erfaring, at tilbud der er fremsendt uden personlig samtale,ofte kun er vejledende. Vi foreslår derfor, at du kontakter restauranterne direkte for at få uddybet de tilbud som du modtager.

AOK ønsker dig god fest! 

Personlige oplysninger
Service indstillinger
:
Type the characters you see in this picture. (Bekræft vha. lyd)
Indtast de bogstaver du ser i billedet ovenfor. Hvis du ikke kan læse dem, indsend da formularen og et nyt billede vil blive vist. Der er ikke forskel på store og små bogstaver.
Foto: Rasmus Kramer Schou

Kødbyens nye: Spis blandt slagterens krogmodnede kød

Nyd en stor bøf og bacon-cocktail mens slagteren skærer løs ovre ved montren.
Foto: PR

Istedgades gule hus satser på mormor

Det ikoniske gule hjørnehus på Istedgade er blevet til Skank og serverer mormors bedste fra køkkenet.
Fleisch i Kødbyen er både en regulær slagter og samtidig en restaurant og cocktailbar. Her er køkkenchef Morten Jensen gået på rov i kølerummet. Foto: Rasmus Kramer Schou

Se billederne: Her er Kødbyens nye flæskecentral

Slagter, restaurant og cocktailbar. Kødbyens Fleisch har både kød i montren, på tallerknen og i drinken.
Foto: PR

Bellevue har fået ny chillet strandbar

Fluepapiret nord for København skruer op for kolde drinks, sydamerikansk grillmad og gourmet is. Læs alt om det her.

AOK Tjenester