serviceiconJulefrokost

Udfyld nedenstående formular, og forespørg blandt de mange tilmeldte restauranter.

Restauranterne mailer derefter tilbage til dig, såfremt de kan imødekomme dine ønsker, så du i ro og mag kan sammenligne dem.

Det er vores erfaring, at tilbud der er fremsendt uden personlig samtale,ofte kun er vejledende. Vi foreslår derfor, at du kontakter restauranterne direkte for at få uddybet de tilbud som du modtager.

AOK ønsker dig god fest! 

Personlige oplysninger
Service indstillinger
:
Opdater Type the characters you see in this picture. Type the characters you see in the picture; if you can't read them, submit the form and a new image will be generated. Not case sensitive.  Switch to audio verification.
Peter Yung Worth Jacobsen fra Restaurant Kanalen i København kåres som årets kok 2017, og ønskes tillykke af kæresten, ved årets Kok- og Årets Tjener-konkurrencen i Papirfabrikken på Hotel- og Restaurantskolen i København tirsdag den 21. marts 2017. 10 kokke og fem tjenere er med i finalen, hvor der kåres én vinder af henholdvis kokke og tjenere. Kokkene skal tilberede deres hovedret af Gederyg med saddelstykke (skal steges på ben) og indmaden fra geden samt grillet eller stegt garniture. Herudover skal de kreere både en forret og en dessert. Hver kok har 6 timer og 25 minutter til at tilberede deres tre retters menu til 10 couverter. 1.præmien er æren og 40.000 kroner. (Foto: Ida Guldbæk Arentsen/Scanpix 2017) Foto: Ida Guldbæk Arentsen

Gastronomisk talent fra København bliver årets kok

Peter Yung Worth Jacobsen fra Restaurant Kanalen har vundet titlen som årets kok og 40.000 kroner.
Restaurant Alberto K på toppen af SAS Radisson Royal Hotel. Foto: ERIK REFNER

Højtflyvende top-restaurant lukker

Det er ved at være sidste chance, hvis man vil forkæle smagsløgene med klasse-mad og øjnene med klasse-udsigt.
Daniel Berlin er på vej til København. Foto: PR

Svensk Michelin-kok popper op i København

Så er der mulighed for at smage på en af Sveriges mest hypede kokkes serveringer.

AOK Tjenester