serviceiconJulefrokost

Udfyld nedenstående formular, og forespørg blandt de mange tilmeldte restauranter.

Restauranterne mailer derefter tilbage til dig, såfremt de kan imødekomme dine ønsker, så du i ro og mag kan sammenligne dem.

Det er vores erfaring, at tilbud der er fremsendt uden personlig samtale,ofte kun er vejledende. Vi foreslår derfor, at du kontakter restauranterne direkte for at få uddybet de tilbud som du modtager.

AOK ønsker dig god fest! 

Personlige oplysninger
Service indstillinger
:
Type the characters you see in this picture. (Bekræft vha. lyd)
Indtast de bogstaver du ser i billedet ovenfor. Hvis du ikke kan læse dem, indsend da formularen og et nyt billede vil blive vist. Der er ikke forskel på store og små bogstaver.
Restaurant Llama severer mad inspireret af det sydamerikanske kontinent fra Lima, Peru, til Bolivia, Equador, Chile og Mexico. Lille Kongensgade 14, København K. Foto: Thomas Lekfeldt

Mere designhæder til københavnsk restaurant

Verdensomspændende designkonkurrence sender populær restaurant ved Kongens Nytorv i finalen.
Søndag den 30. august dystede seks finalist-hold fra både Fyn og Sjælland i konkurrencen Danmarks Bedste Smørrebrød 2015, arrangeret af Hotel- og Restaurantskolen.De seks finalist-hold havde alle fået til opgave at kreere deres bedste bud på smørrebrød med hhv. flæskesteg, æg, sild, indmad og en vegetarversion. Hvert hold bestod af en faglært kok eller smørrebrødsjomfru og en elev fra en af de uddannelser.Konkurrencen fandt sted i Aamanns Køkken på Refshaleøen, hvor 6 dommere og 60 gæster smagte og vurderede årets bedste bud på den danske frokostklassiker. Gæsternes bedømmelse vægtede 30 % og dommerpanelets 70 % i den endelige vurdering.Førstepladsen gik til sydfynske Jeff Scott Foster og hans elev Jade Sigrid Grant fra Nr. 5 i Svendborg, der foruden æren vandt et gavekort på 40.000 kr. fra Tuborgfondet.Andenpladsen gik til sidste konkurrencevinder (2013), Rasmus Kjær og elev Morten Baagøe fra DR Byens Koncertsal, som vandt 10.000 kr. sponseret af 3F Private Service og HORESTA.Tæt herefter fulgte Patrick Bach Andersen og elev Camilla Milo fra Øl & Brød, som vandt tredjepladsen og 5.000 kr. sponseret af Hotel- og Restaurantskolen.  Foto: Pia Fink-Jensen

Billedserie: Her er landets vildeste smørrebrød

Danmarks bedste smørrebrød 2015 er fundet. Se billedserien fra konkurrencen her.
Foto: Nikolai Linares

Noma-boss starter gratis madskole til børn og voksne

Michelin-kokken René Redzepi åbner et mad- og naturprojekt, der er centreret om smag og bæredygtighed og skal øge vores kendskab til naturens råvarer.

AOK Tjenester