serviceiconHotel- og konference­tjenesten

Foto: PR
Annonce | 25/05/16

København går World Tapas Day-amok

I dagene fra 9. til 19. juni forvandles København til et slaraffenland for tapaselskere, når World Tapas Day indtager byen med spanske specialiteter og udsøgt sydlandsk stemning.
Den svenske restaurantkæde Boulebar kommer til Danmark. Stedet leverer fransk mad og petanque på tilstødende baner. Målet er stor millionomsætning, Den danske chef Kasper Miller har vundet petanque DM 23 gange og er blevet nummer ni til VM for år tilbage. Han er fotograferet på Boulebar i Malmø, torsdag den 19. maj 2016. Foto: Ida Marie Odgaard

Restaurantkæde vil erobre København med petanque og Moule Frites

Svensk restaurantkæde med dansk frontfigur slår dørene op i Danmark til efteråret. Varen er fransk mad, men det er petanque, der skal lokke kunder til i alle aldre. Firmaet vil ansætte op mod 40 mand.
Foto: AOK

Byens Bedste Brunch/Morgenmad: Tæt på de 5 nominerede

Instagram flyder over af avocadomadder, blødkogte æg, chiagrød og caffe latte. Københavnerne er vilde med morgenmad og brunch. Men hvor i byen laver de dagens første måltid bedst? Her kan du komme tæt på de nominerede i kategorien Byens Bedste Brunch/Morgenmad.
Foto: AOK

Byens Bedste Burger: Tæt på de 5 nominerede

Burgerkrigen raser stadig over alt i byen. Men hvor får man egentlig byens bedste burger? Her kan du komme tæt på de fem nominerede i kategorien Byens Bedste Burger.

AOK Tjenester