serviceiconHotel- og konference­tjenesten

Peter Yung Worth Jacobsen fra Restaurant Kanalen i København kåres som årets kok 2017, og ønskes tillykke af kæresten, ved årets Kok- og Årets Tjener-konkurrencen i Papirfabrikken på Hotel- og Restaurantskolen i København tirsdag den 21. marts 2017. 10 kokke og fem tjenere er med i finalen, hvor der kåres én vinder af henholdvis kokke og tjenere. Kokkene skal tilberede deres hovedret af Gederyg med saddelstykke (skal steges på ben) og indmaden fra geden samt grillet eller stegt garniture. Herudover skal de kreere både en forret og en dessert. Hver kok har 6 timer og 25 minutter til at tilberede deres tre retters menu til 10 couverter. 1.præmien er æren og 40.000 kroner. (Foto: Ida Guldbæk Arentsen/Scanpix 2017) Foto: Ida Guldbæk Arentsen

Gastronomisk talent fra København bliver årets kok

Peter Yung Worth Jacobsen fra Restaurant Kanalen har vundet titlen som årets kok og 40.000 kroner.
Restaurant Alberto K på toppen af SAS Radisson Royal Hotel. Foto: ERIK REFNER

Højtflyvende top-restaurant lukker

Det er ved at være sidste chance, hvis man vil forkæle smagsløgene med klasse-mad og øjnene med klasse-udsigt.

AOK Tjenester