serviceiconCateringtjenesten

Udfyld nedenstående formular, og forespørg blandt de mange cateringudbydere.

Cateringudbyderne mailer derefter tilbage til dig, såfremt de kan imødekomme dine ønsker, så du i ro og mag kan sammenligne dem.

Det er vores erfaring, at tilbud der er fremsendt uden personlig samtale, ofte kun er vejledende.

Vi foreslår derfor, at du kontakter udbyderne direkte for at få uddybet de tilbud som du modtager. AOK ønsker dig et godt arrangement!

(excl. drikkevarer)

(indtast postnummer)

Type the characters you see in this picture. (Bekræft vha. lyd)
Indtast de bogstaver du ser i billedet ovenfor. Hvis du ikke kan læse dem, indsend da formularen og et nyt billede vil blive vist. Der er ikke forskel på store og små bogstaver.
Den svenske restaurantkæde Boulebar kommer til Danmark. Stedet leverer fransk mad og petanque på tilstødende baner. Målet er stor millionomsætning, Den danske chef Kasper Miller har vundet petanque DM 23 gange og er blevet nummer ni til VM for år tilbage. Han er fotograferet på Boulebar i Malmø, torsdag den 19. maj 2016. Foto: Ida Marie Odgaard

Restaurantkæde vil erobre København med petanque og Moule Frites

Svensk restaurantkæde med dansk frontfigur slår dørene op i Danmark til efteråret. Varen er fransk mad, men det er petanque, der skal lokke kunder til i alle aldre. Firmaet vil ansætte op mod 40 mand.
Foto: AOK

Byens Bedste Burger: Tæt på de 5 nominerede

Burgerkrigen raser stadig over alt i byen. Men hvor får man egentlig byens bedste burger? Her kan du komme tæt på de fem nominerede i kategorien Byens Bedste Burger.
Cofoco har åbnet Restaurant Väkst i Sankt Peders Stræde 34. Grøn profil, nordisk afslappethed og et kæmpe drivhus midt i restauranten er kodeordene. Foto: Chris Tonnesen

Billedserie: Så vild er Cofocos drivhus-restaurant

Byens mest omtalte drivhus ligger i Cofocos nyeste restaurant Väkst i Sankt Peders Stræde. Kom med på virtuel rundtur her.
Foto: FoodScene

Ny videotjeneste leverer ægte 'foodporn' fra københavnske restauranter

Den københavnske madscene blomstrer i disse år, og du har sikkert hørt en masse om de forskellige restauranter. Men hvordan ser de ud, hvem er kokkene, og hvad er det egentlig for noget mad der serveres.

AOK Tjenester