Det installerede spam-filter er ikke tilgængeligt i øjeblikket. Pga. sitets politik kan vi ikke tage imod nye indlæg før dette problem er løst. Forsøg venligst at indsende formularen igen om et par minutter.

serviceiconBryllupstjenesten

Udfyld nedenstående formular, og forespørg blandt de mange tilmeldte restauranter.

Restauranterne mailer derefter tilbage til dig, såfremt de kan imødekomme dine ønsker, så du i ro og mag kan sammenligne dem.

Ønsker du tilbud på andet end mad, som fx festlokaler, musik, juxebox, fadølsanlæg eller andet, skriv det da venligst i feltet "Noter".

Det er vores erfaring, at tilbud der er fremsendt uden personlig samtale,ofte kun er vejledende. Vi foreslår derfor, at du kontakter restauranterne direkte for at få uddybet de tilbud som du modtager.

AOK ønsker dig god fest! 

Personlige oplysninger
Arrangementsdetaljer
:

Hold CTRL nede for at vælge flere køkkentyper.

Fredag 18. maj er der officiel åbning af madmarkedet Reffen. Foto: PR

Nu åbner Københavns nye madmarked på Refshaleøen

Hvis man savner Copenhagen Street Food, er der god grund til at glæde sig til 18. maj, hvor et nyt madmarked åbner på Refshaleøen.
Foto: Arkivfoto, Shutterstock

Kæmpe underskud i burgerkæde: Rigmand og kendt kok taber millioner

Burgerkæden Juicy Burger blev et særdeles dyrt bekendtskab for de to ejere, Saxo Bank-milliardæren Lars Seier Christensen og den kendte kok Henrik Boserup.
Foto: PR

Dansk kaffefestival - med bønner fra hele verden

Den kommende weekend er der basis for at drikke stærk kaffe og møde danske baristaer fra hele verden på årets kaffefestival.

AOK Tjenester