serviceiconBryllupstjenesten

Udfyld nedenstående formular, og forespørg blandt de mange tilmeldte restauranter.

Restauranterne mailer derefter tilbage til dig, såfremt de kan imødekomme dine ønsker, så du i ro og mag kan sammenligne dem.

Ønsker du tilbud på andet end mad, som fx festlokaler, musik, juxebox, fadølsanlæg eller andet, skriv det da venligst i feltet "Noter".

Det er vores erfaring, at tilbud der er fremsendt uden personlig samtale,ofte kun er vejledende. Vi foreslår derfor, at du kontakter restauranterne direkte for at få uddybet de tilbud som du modtager.

AOK ønsker dig god fest! 

Personlige oplysninger
Arrangementsdetaljer
:

Hold CTRL nede for at vælge flere køkkentyper.

Type the characters you see in this picture. (Bekræft vha. lyd)
Indtast de bogstaver du ser i billedet ovenfor. Hvis du ikke kan læse dem, indsend da formularen og et nyt billede vil blive vist. Der er ikke forskel på store og små bogstaver.
Foto: PR
Annonce | 25/05/16

København går World Tapas Day-amok

I dagene fra 9. til 19. juni forvandles København til et slaraffenland for tapaselskere, når World Tapas Day indtager byen med spanske specialiteter og udsøgt sydlandsk stemning.
Den svenske restaurantkæde Boulebar kommer til Danmark. Stedet leverer fransk mad og petanque på tilstødende baner. Målet er stor millionomsætning, Den danske chef Kasper Miller har vundet petanque DM 23 gange og er blevet nummer ni til VM for år tilbage. Han er fotograferet på Boulebar i Malmø, torsdag den 19. maj 2016. Foto: Ida Marie Odgaard

Restaurantkæde vil erobre København med petanque og Moule Frites

Svensk restaurantkæde med dansk frontfigur slår dørene op i Danmark til efteråret. Varen er fransk mad, men det er petanque, der skal lokke kunder til i alle aldre. Firmaet vil ansætte op mod 40 mand.
Foto: AOK

Byens Bedste Brunch/Morgenmad: Tæt på de 5 nominerede

Instagram flyder over af avocadomadder, blødkogte æg, chiagrød og caffe latte. Københavnerne er vilde med morgenmad og brunch. Men hvor i byen laver de dagens første måltid bedst? Her kan du komme tæt på de nominerede i kategorien Byens Bedste Brunch/Morgenmad.
Foto: AOK

Byens Bedste Burger: Tæt på de 5 nominerede

Burgerkrigen raser stadig over alt i byen. Men hvor får man egentlig byens bedste burger? Her kan du komme tæt på de fem nominerede i kategorien Byens Bedste Burger.

AOK Tjenester